Modă

Iată ce spune lenjeria intimă despre tine

Shutterstock

Lenjeria ta intimă este un indicator al stilului tău personal și al felului tău de a fi. De multe ori, lenjeria intimă poate spune mai multe despre noi decât modul în care ne comportăm.

Mai jos, regăsiți 10 dintre cele mai des întâlnite modele de chiloți și ce spune despre personalitatea ta alegerea făcută.

  1. Slip în formă de T

Dacă ai ales acest model, ești o persoană care se simte foarte bine în pielea ei. Ai încredere în tine, ești independentă și știi cum să te pui în valoare.

2. Slip în formă de G

Dacă regăsești acest model în sertarul tău ești o persoană caldă, care poate știe să mențină un echilibru între muncă și plăcere. Te cunoști și înțelegi suficient de bine și ai încredere în tine ceea ce înseamnă că știi exact cât să ascunzi și cât să te expui. O calitate destul de rară.

3. Slip lat

Dacă preferi chiloții lați ești o persoană ambițioasă, motivată și orientată către succes. Nu te deranjează obstacolele care apar în calea ta, atâta timp cât găsești soluții pentru îndeplinirea scopurilor tale. Dorința de a fi altfel decât restul lumii te definește ca persoană.

4. Tanga

Dacă modelul tanga este preferatul tău, înseamnă că ești o persoană conservatoare, dar cu o gândire progresivă. Îți place să trăiești o viață simplă, te bucuri de micile plăceri ale vieții. Îți place să fi înconjurată de oameni cu mintea deschisă, sinceri și îi detești pe cei prefăcuți.

5. Bikini

Bikini sunt o alegere inspirată în aproape toate ocaziile. Dacă sunt preferații tăi ești o persoană sociabilă, sportivă, căreia îi place să fie în centrul atenției. Poți fi provocatoare și sexy când vrei, la fel de bine cum poți fi serioasă și practică când trebuie.

6. Brazilieni

Dacă acesta este modelul tău preferat înseamnă că ești o persoană îndrăzneață. Ești o femeie deșteaptă, activă, spirituală, cu simțul umorului, care nu se teme să experimenteze lucruri noi.

7. Hipster

Sunt preferații tăi? Atunci cu siguranță ești o persoană care știe să surprindă. Sunt anumite aspecte ale personalității tale pe care nimeni nu le bănuiește. Poți mult mai multe decât lași impresia la prima vedere. Când cineva are impresia că te cunoaște, imediat dezvălui o latură necunoscută a ta și îi surprinzi pe toți, într-un mod foarte frumos.

8. Boxeri

Dacă îți plac boxerii ești o femeie care combină stilul sport cu rafinamentul. Ești o persoană activă, sociabilă, care se bucură de viață, șarmantă și provocatoare când vrea.

9. Stilul clasic

Dacă modelul clasic este printre opțiunile tale, ești o persoană pragmatică și operativă. Ești o persoană care rămâne calmă în situații dificile, ceea ce înseamnă că te concentrezi asupra soluțiilor în loc să intri în panică.

10. Stilul retro, cu talie înaltă

Dacă preferi lenjeria cu talie înaltă, atunci cu siguranță ești o persoană pentru care comfortul este prioritar. Sunteți iubitoare de distracție și nu prea vă pasă de gura lumii. Îți place să te exprimi liber. Ești genul de persoană care preferă să glumească decât să ia viața în serios.

Sursa: ia.meaww.com
Foto: Shutterstock