Modă

Lasă-l naibii de buletin! Fii cochetă!

Vârsta este , de cele mai multe ori, o prejudecată. Am întâlnit femei frumoase, trecute de prima tinerețe, și care, obsedate de vârsta din buletin, se îmbrăcau niște mamăi ( ăsta o fi pluralul de la “mamaie”?!?) omorând în ele toată frumsețea trupească cu care le-a hărăzit natura.

desigur, nu spune nimeni că o femeie care a ajuns, printre altele, bunică, trebuie să defileze  pe alei în pantaloni scurți sau cu rochițe tip “baby doll”. Dar de ce să nu continui să fii cochetă, dacă fizicul și mai ales starea de spirit te ajută?

Ce vor spune cei din jur?!? – niciodată să nu te intereseze acest aspect! Gura lumii n-o va închide decât…țărâna, și-apoi ce-ți pasă ție de ea? Doar traiești pentru tine , și nu pentru cei din jur!

Haideți să aruncăm o privire către femeile acelor țări, în care vârsta înaintată nu reprezintă un handicap, ci pur și simplu o altă etapă a vieții. În care femeile trebuie să fie la gfel de frumoase, la fel de cochete ca și până atunci! Și-apoi…nu e exclus să apară, chiar și la această vârstă, curtezanii, nu?..😁😁😁

 

Femei de 10 pe Facebook