Frumusețea femeii Diamond Modă

Crede în tine! Poți!

Asează-te lângă oamenii care iti seamănă cumva, de la care ai ce să înveți si pe care, la rândul tău să îi inspiri. Nu îți fie teamă să îți rostești dorințele! Când le rostești, le auzi si începi să crezi in ele, ducându-le cu un pas mai aproape de împlinire! Vei reuși in proiectele pe care le iubești, pe care le faci cu pasiune și cu bucurie! Universul însuși adună energia de care e nevoie ca tu să îți împlinești visele și ți-o dă când ai nevoie de ea.

Modelează-ți existența după pasiunile care te împing spre fericire. Gândește-te mai puțin la ce primești de la viață și mai mult la cum te simți. Creează-ți amintiri și fă-le nemuritoare! Visează! Poate părea doar o metafora, dar visele se împlinesc.

Fie că e despre femei, fie că e despre familie sau pasiuni, aleg zilnic să cred că binele există, în toate formele lui. Și, cu risul asumat de a părea naivă, cred in oameni!

Visul meu este să inspir oamenii, să se vadă mai buni, mai capabili, doar pentru a trăi frumos, să creadă mai mult in ei, să aibă curajul să se schimbe, dacă nu fac ce le place. Visul meu este să aduc bucurie celorlalți. Și se împlinește miraculos, într-o formă sau alta, in fiecare zi!

Visul tău care este? Îndraznește să crezi și se implinește!

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.