Bărbați de 10 Declarație de dragoste Femei de 10

Declarație de dragoste

(parodie)

KLAUS IOHANNIS

Frumoasă doamnă, ghinion! M-am îndrăgostit de dv. Dacă și dv. sunteți de acord, am să cer avizul Curții Constiționale în această problemă de interes național. În caz că se constată constituționalitatea iubirii noastre, putem să facem deja primul pas: să ne sărutăm. Apoi, pas cu pas, în maximum trei-patru ani, vom ajunge în pat.

Veți avea o viață de vis. Am să vă ofer prilejul să o cunoașteți pe prima doamnă a țării. Am să dau dispoziție gărzii de onoare să vă prezinte onorul. Am să cer să se tragă douăsprezece salve de tun în cinstea dv. Am să vă prezint Angelei Merkel. Poate și lui Donald Trump, deși e un bărbat periculos și nu respectă suveranitatea cuplurilor.

Am să vă iau într-o zi în excursie la Sibiu, care evocă prin arhitectura sa veche Evul Mediu. În altă zi, vom vizita împreună Palatul Victoriei din București, care evocă la rândul lui, prin ședințele de Guvern, regimul comunist. Dar cea mai mare parte a timpului o vom petrece la Palatul Cotroceni, unde ne vom juca de-a v-ați ascunselea prin grădina palatului. Sunt multe boschete în care vă puteți ascunde, însoțită desigur de un body-guard, instruit să vă păzească – după cum reiese din denumirea de body-guard – corpul. Eu am să mă ascund într-o plantație de ficuși, din care cu greu o să mă recunoașteți.

Am să vă iubesc, admirabilă doamnă, așa cum a iubit-o Silvio Berlusconi pe Francesca Pascale și Nicolas Sarkozy pe Carla Bruni, chiar dacă diferența de vârstă dintre mine și dv. nu este atât de mare. Nici n-ar putea fi, pentru că eu sunt încă tânăr. Scopul nostru va fi, sper că sunteți de acord, lupta anticorupție. Țara va înțelege că are altfel de președinte decât cel dinainte. Și altfel de Elena Udrea.

La prima ocazie, v-aș numi prim-ministru dacă mi s-ar da asigurări că nu aveți nicio legătură cu o organizație teroristă. Oricum, eu mă bazez numai pe informații furnizate de profesioniști, nu mă las influențat de zvonuri. Știți ce mi s-a spus despre dv., când s-a aflat că ochii mei aparent de gheață s-au aburit la vederea dv.? Că sunteți, în realitate, Sebastian Ghiță, deghizat în femeie. N-am dat crezare acelor zvonuri. Totuși am cerut SRI să verifice informația și SRI mi-a comunicat că nu sunteți Sebastian Ghiță. Sunteți chiar dv. Sebastian Ghiță este, într-adevăr, deghizat în prezent femeie, dar se află în anturajul altui șef de stat.

Spuneți da! Jur cu mâna pe inimă, vă iubesc! Așa să-mi ajute Dumnezeu sau Preafericitul Daniel!

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.