banner marshal garden
Nutriție

Secretul unui cotlet haiducesc perfect

Dacă vă aflați în trecere prin Barcelona, nu ratați Restaurantul Transilvania, unde veți găsi mâncare mai ceva ca la mama acasă. Prin amabilitatea Crinei și Doru Roșu, doi români inimoși care ne fac cinste peste hotare vă perezentăm una dintre specialitățile restaurantului: Cotletul Haiducului.

Ingrediente:

  • 150 gr ceapă
  • 160 gr roșii cherry
  • 40 gr ardei roșu
  • 40 gr ardei verde
  • 20 ml sos soia
  • 25 ml sos Worcester
  • 50 ml vin alb

Mod de preparare:

Se curăță filetul de porc, se condimentează pe ambele părți apoi se pune pe grill.

Legumele se taie julien, se călesc ușor apoi se stinge cu vin, sos soia, worcester și se condimentează după gust cu sare și piper.

Mulțumim pentru sprijinul acordat: 

Femei de 10 pe Facebook