Femei de 10

Cum să te regăsești pe tine însăți?

Toți prietenii tăi conduc mașini bengoase, numai tu ai înțepenit de ani buni la volanul unui Logan… Toate prietenele tale sunt demult măritate, doar tu ești într-o continuă căutare. Îți sună cunoscut?.. Vile, mașini, soți cu stare, cărucioare cu plozi dolofani, cariere de succes, vacanțe exotice…toate astea nu sunt despre tine!

Si atunci simți cum intri într-o panică nebună și te podidesc lacrimile și gândurile că viața ta este ratată, indiferent dacă ai 20 de ani, sau 60..

A descoperi sensul vieții este o sarcină deloc ușoară, de care se ciocnește , mai devreme sau mai târziu, orice trăitor pe Pământ. Ce-l așteaptă pe cel care-si caută drumul în viață, ce greșeli este tentat să facă și cum le poate evita sau cum poate trage învățăminte din ele – despre asta vrem sa vă vorbim.

 

Cum să te regăsești : sfaturi și secrete!

 

1.De multe ori, încercările de a-ți găsi un țel în viață sunt legate de obținerea unor avantaje materiale. E total greșit, pentru că viața înseamnă mult mai mult decât bunăstare materială. Dacă sunteți obsedate de bani, putere, glorie, sau măritiș, înseamnă că, în subconștientul vostru, vă simțiți sărace, șterse, necunoscute, incapabile și singure..

2.Analizați-vă dorințele. Vă doriți ceva, pentru că chiar vă doriți acel ceva, sau pentru că toți din jur au, și dvs nu? Chiar aveți nevoie de un soț, sau pur și simplu vreti să vă lăudați cu el în fața prietenelor nemăritate ? Fiți cinstite cu voi însevă, aceasta este cheia succesului.

3. Este foarte important să vă găsiți chemarea, ceea ce vreți să faceți cu adevărat, în viață. Munca voastră nu trebuie să fie doar o sursă de venit, ci și o hrană pentru suflet. Dacă nu va place ceea ce faceți, înseamnă că această activitate nu vă va aduce niciodată nici bani, nici satisfacții.

 

4. Nu vă temeți să vă schimbați și să schimbați. V-ati săturat de vechiul loc de muncă? Niciodată nu e prea târziu să începeți totul de la zero. Luați-vă un concediu, faceti un curs de perfecționare sau recalificare și poate veți descoperi lucruri nebănuite despre voi.

 

5. Nu vă mai chinuiți! Da, e-adevărat, nu e cea mai bună perioadă a voastră. Dar nu trebuie să cădeți psihic. Veți vedea, cu timpul toate problemele se vor rezolva.

Sursa : ladyadvice.ru

Surse foto: in.linkedin.com, skarvit.ru, bigbangnews.com, soloha.info