Bărbați de 10 Declarație de dragoste Femei de 10

Declarație de dragoste

(parodii)

MARIAN VANGHELIE

Ț-o spun p-a dreaptă, te iubesc, m-ai dat pe spate cu biutifulul tău de când te-am văzut pe goagăl. M-a simțit și nevastă-mea în noaptea aia, stăteam pe Internet și mi-a zis: ce faci, Marieane, ea așa pronunță, Marieane, ce faci, te uiți la filme porno?! Nu dragă, i-am spus eu la caterincă, citesc ce mai declară Ponta pe fesebuc, și femeia, care știe că nu mint, că eu nu le am pe astea cu mințitul, și-a tras plapuma peste cap ș-a adormit la loc.

Te iubesc, sunt în limbă după tine, înțelege-mă și tu, e sentimente care nu pot fi ținute sub control, nici de corpul de control al Guvernului și nici de corpul meu, ăla despre care zice Ion Iliescu că mi l-a dat natura, cu toate că mi l-a dat Dumnezeu, cum scrie și în declarația mea de avere. Hai să ne întâlnim sâmbătă seara, vreau să-ți arăt Bucureștiul noaptea, în special sectorul 5, unde am fost primar 15 ani. Să nu spui la nimeni, e secretul nostru, dacă se află mă ejaculează ai mei din partid. E un partid de stânga, mai puriu, dacă nu rămâi pur, te mătrășește una-două.

Ne putem plimba pe aleile cu asfalt colorat, eu am avut ideea să le colorăm, oricum situația era albastră în sector, trebuia să respectăm trendul. După aia, vreau să intrăm și la un hotel, e unul care se cheamă „cuibușor de nebuni”, zicea cineva că ar trebui scris cu doi „i”, dar eu mă mulțumesc și cu unul. Nu-ți fac nimic, nu te speria, vreau numai să-ți arăt cum este care este. Dacă ești fată mare, fată mare ai să rămâi, eu nu doresc decât să verific. Dacă nu ești, nu pot să te fac la loc cum ai fost, dar pot să-ți dau un certificat de verginitate, mai am ștampila de primar.

Și cu certificatul ăsta poți să obții un teren de casă, moca, în sector. Știi cartierul ăla rezidențial care a apărut în nord-sudul sectorului (sau în vest-est, nu mai țin bine minte), e făcut numai din casele unor vergine, le-am alocat câte o locație pentru construcție.

Știu că tu nu umbli după enteres, ești nevinovată ca o zambilă, ai lucrat un timp și pe centură, fără manager, și rămâneai mereu neplătită. Dar vreau eu să te știu propietară. N-am diplome, ca alții, că n-a vrut Cati Andronescu să-mi dea, iar acum, chiar să vrea, nu mai poate, că nu mai e la minister. Dar am citit și eu, la viața mea, multe cărți, chiar și almanahe.