banner marshal garden
Femei de 10

De la Budapesta, solista Maria Nagy așteaptă luminița de la capătul tunelului

Nu-mi este bună prietenă  numai mie, ci și întregii mele echipe. Este, indiscutabil, o femeie de 10 : are o voce de 10, o prezență scenică de 10, un caracter de 10 și un suflet…de 11! 

Deși e plecată din România de peste 30 de ani, legătura ei cu țara nu s-a subțiat niciodată. Emisiunile de televiziune din România la care mai este invitată, uneori, obțin ratinguri semnificative atunci când Maria Nagy își povestește viața plină de aventuri sau atunci când ne cântă, cu inconfundabilul său timbru, ușor răgușit, care i-a făcut pe specialiști s-o numească “Bonnie Tyler de România”. Dragostea fanilor pentru idolul lor se manifestă și prin succesul pe care îl are Maria pe internet. E suficient să facă o postare cu chipul său drăgălaș și optimismul debordant și instantaneu năvălesc “like”-urile din toate direcțiile! 


Ne pregăteam s-o invităm, în luna mai, la o nouă ediție a emisiunii noastre, mai ales că Maria ne “amenințase” că are în lucru niște piese senzaționale. Și…a venit coronavirusul peste noi , dându-ne peste cap tuturor toate planurile. Așa că…singurele interviuri, deocamdată viabile, sunt cele online. Priviți, deci, interviul pe care vedeta “româno-maghiară” mi l-a acordat, în dimineața acestei zile. E proaspăt, așadar, la fel cum este și spiritul Mariei noastre.

Editor imagine : Marian Grigore

Femei de 10 pe Facebook