Sănătate

De ce trebuie să ținem mereu în poșetă două nuci?

Medicina răsăriteană ne sfătuiește să avem mereu asupra noastră două nuci, acestea urmând să ne ajute să eliminăm tensiunile nervoase pe calea masajului făcut în palmă.

Din păcate, resimțim stresul destul de des, însă nu prea obișnuim să luăm măsuri împotriva lui.

Cum să scăpăm de stres în nici două minute?

Pe palmele noastre sunt dispuse punctele active responsabile cu activitatea organelor interne. Acționând asupra lor, putem scăpa de diferite afecțiuni, ba chiar slăbi!

Pentru a ne relaxa cât mai rapid trebuie să parcurgem următorii pasi:
-să luăm în fiecare palmă câte două nuci și să le imprimăm o mișcare circulară
-să punem nuca pe centrul activ amplasat pe suprafața exterioară a palmei, în căuș, să o apăsăm cu ajutorul celeilalte palme și să-i imprimăm o mișcare de rotație.
-să masăm ușor buricele degetelor mici, cu degetele celeilalte mâini

Eficiența acestor exerciții, conform medicinei răsăritene, se explică prin aceea că starea psihică a individului este controlată nu de către cap, ci de către organele interne. Spre exemplu: energia omului se ascunde în plămâni, inteligența – in inimă, sufletul – în ficat iar dorința de a atinge un anume obiectiv – în rinichi.

Masajul cu ajutorul nucilor poate deveni o adevărată salvare într-o situație de stres. Nu trebuie decât să identifici câteva minute pentru a te rupe de ritmul zilnic și a acorda puțină atenție stării tale sufletești. O pereche de nuci, pitite în poșeta ta te va ajuta. Încearcă și tu!
Sursa: sovkusom.ru

Uscatoare rufe