Ea și El

De ce sunt femeile deștepte cele mai sexy? (din perspectiva unui bărbat)

Sunt trei categorii de femei: cele ușor de convins, feministele și femeile deștepte. Femeile ușor de convins nu sunt foarte istețe și în general se conformează ușor și sunt de acord cu ceea ce gândesc ceilalți. Feministele sunt deștepte și dure – ambele, calități de apreciat la o femeie, dar de obicei ele strigă în gura mare acest lucru și în anumite circumstanțe devin iritante.

Femeia deșteaptă este admirată de toată lumea. Sunt femeile care sunt pline de înțelepciune. Care pot susține o conversație ore întregi. Ele nu trebuie să se bată cu pumnul în piept și să strige în gura mare cât sunt de deștepte sau să umilească alte persoane în cadrul unei dispute (deși ar putea). Ele sunt înțelepte și știu cum să își aleagă luptele.

O relație cu o femeie deșteaptă te provoacă. Femeile deștepte sunt pasionale. Sunt interesate de o mulțime de lucruri și sunt al naibii de sexy. Ele știu ce se întâmplă în lume, au o opinie și știu să o argumenteze. Pot avea păreri diferite de ale tale dar știu să se facă ascultate și respectate.

O femeie deșteaptă nu așteaptă telefonul sau mesajul bărbatului de lângă ea. Își petrece timpul într-o cafenea cu o prietenă, într-o bibliotecă sau citind în parc ori făcând orice altceva își dorește. Ea nu are nevoie de un bărbat pentru a se simți împlinită.

Uneori, poate fi dificil să ai alături o femeie inteligentă dar întotdeauna vei avea ceva de învățat de la ea. A iubi o femeie deșteaptă înseamnă a iubi pe cineva egal ție, nu o persoană ușor de manipulat pentru că este sub nivelul tău. A iubi o femeie deșteaptă înseamnă să iubești o persoană care te stimulează și provoacă la fiecare pas. Va fi greu să o cucerești, dar cu siguranță te vei simți minunat când vei reuși.

Sursa: thoughtcatalog.com