Femei de 10

De ce oamenii de succes se trezesc dis de dimineața?

Atunci când viața pe care o ducem este hiperactivă și extrem de solicitantă, este posibil să ni se pară, de multe ori, că nu ne ajunge o zi întreagă,mpe tru a ne rezolva toate treburile. O soluție ideală pentru creșterea productivității noastre o reprezintă și folosirea înțeleaptă a orelor dimineții.

Președintele rețelei cafenelelor Starbuck’s, Michelle Gass se trezește, imagedeja de 15 ani, la ora 4,30 dimineața și apucă să lucreze o oră întreagă, până să i se trezească restul familiei. Expertul în managementul timpului, Laura Vanderkam a subliniat, în cartea sa ” Înainte de micul dejun”, că, pentru a dezvolta un business de succes, este necesară trezirea dis de dimineața.

De ce e bine să ne trezim dis de dimineața?

Concentrarea . Ziua unui om extrem de solicitat se umple repede cu tot felul de probleme, de aceea cea mai productiva și liniștită perioadă a zilei este dimineața, atunci când poți să te ocupi cu adevărat de problemele care necesită concentrare și izolare.

Voința. Dimineața se înregistrează vârful de activitate cerebrală și de curățenie a conștiinței; problemele se rezolvă mult mai eficient în această perioadă a zilei

image Încărcarea cu energie pozitivă. Primele ore ale dimineții imprimă starea de spirit pentru tot restul zilei. De aceea, trezindu-te mai devreme și rezolvându-ți toate problemele, activitatea ta îți va aduce satisfacții mult mai mari și rezultate mult mai concrete.
Gândul că trebuie să te trezești odată cu răsăritul soarelui îi sperie pe mulți. Există câteva metode pentru a-i transforma până și pe Moși Martini în veverițe sprințare.

Cum să învățăm să ne trezim la 5 dimineața?

Jurnalul timpului. Unul din motivele pt care oamenii detestă trezitul de dimineața este faptul că se culcă foarte târziu. Jurnalul de care vă vorbim, vă va permite să determinați cât de eficient vă folosiți timpul, în decursul unei zile. Majoritatea somnambulilor care speră să aibă succes în afaceri, vor constata că pierd, de fapt, o groaza de timp prețios cu tot felul de fleacuri.

Diminețile ideale. Apoi ar trebui să vă imaginați, ce ați face, dacă ziua imagevoastră ar mai dobândi două ore suplimentare. V-ați duce, poate, la sală? Ați citi un ziar? Ați ieși cu bicicleta în parc? Acest lucru va fi extraordinar de stimulant, mai ales pentru cei ocupați cu funcții de conducere.

Planificarea orelor dimineții. Pentru a învăța să te trezești de dimineața, trebuie să-ți pregătești de cu seară treburile pe care le ai de făcut în zori. Altfel spus, dacă ți-ai planificat să alergi prin parc, e bine să-ți pregătești de cu seară ținuta de jogging etc.

Schimbarea treptată a obiceiurilor. Dacă v-ați obișnuit să vă treziți la 7,30, nu trebuie să vă puneți brusc ceasul să sune la ora 5! Pentru că, mai mult ca sigur, îl veți opri si vă veți culca la loc. Scădeți, treptat, câte 10 minute din ora de trezire, încercând să vă obișnuiți treptat cu noul program.

Trezirea de dimineața garantează obținerea unor rezultate nebănuite. Incercați, și vă veți convinge voi însevă! Și vă mai sugerăm ceva : să vă începeți dimineața urmărind un video motivațional sau ascultând muzică bună.

Sursa: econet.ru

Surse foto: welory.ru, new-retail.ru, fashionlab.pro, svoipravila.ru