Timp liber

Unde naiba o fi Alice? Cântecul cu care băieții de la Smokie au dat lovitura

Cum e să ai o vecină de care să fii îndrăgostit, să nu-ți găsești niciodată curajul de a i-o mărturisi, apoi ea să se mute inopinat, iar tu să rămâi veșnic neconsolat, fiindu-ți ciudă pentru tot restul vieții că nu ai apucat să-i spui niciodată cât de mult o iubești?…. 
La această întrebare, cel mai frumos răspuns este, fără indoială, cel al băieților de la SMOKIE, care lansau, acum 40 de ani, hitul “ Living next door to Alice” ( melodia fiind preluată de la trupa “New World”). Publicul a apreciat, de la început, frumoasa poveste de dragoste neîmpărtășită, interpretată de talentata formație, drept care melodia a urcat rapid în clasamentele vremii din foarte multe țări. Și, mai mult, valoarea ei a fost confirmată de rezistența sa în timp: chiar și astăzi “Living next door to Alice” – devenită una din melodiile de referință a trupei Smokie – este difuzează de către radiourile din întreaga lume, cucerind noi și noi generații de melomani.
Vă invităm să vă amintiți de poveștile pitite bine ale adolescenței voastre, când poate ați fost și voi îndrăgostite, în taină, de vreun vecin de bloc, căruia nu ați apucat să i-o mărturisiți niciodată.