Ea și El

Dacă vrei o apropiere și mai mare față de partenerul tău, fă aceste 10 lucruri:

Passionate young couple in mountains

Există mult mai multe elemente care vă pot apropia, decât o simplă partidă de sex. Iată 10 dintre ele :

1. O discuție profundă

Un dialog de suflet îi apropie și mai mult pe parteneri. Împărtăsiți-vă cele mai adânci emoții ale voastre! 

  1. Plimbarea, mână-n mână

Mai ții minte primele întâlniri, tresăririle pe care le simțeai, la fiecare atingere? Acum pare banal să vă țineți de mână, dar acest lucru încarcă chimia dintre voi. 

 3. Masajul

Uneori el reprezintă preludiul pentru o partidă de sex, dar nu neapărat. Acest tip de atingere vă ajută să vă studiați reciproc trupurile și să vă cunoașteți, in general, fără să rostiți cuvinte.  

 4. Un dans lent

Cât de des n-ati mai dansat? E un mod ideal de a vă dizolva în muzică dragostea pe care o simțiți unul față de celălalt. 

5. Formule de alint

Trebuie neapărat să aveți ceva unic, ceva care să vă apropie. Nu e obligatoriu ca toată lumea să știe cum va strigați unul pe celălalt, in intimitate. Iar acest lucru o să vă apropie și mai mult. 

6. Scrisorile de dragoste

Puteți să vă scrieți unul altuia mesaje de iubire, din când în cand. Dar ele sunt, de regulă scurte si nu au o încărcătură emoțională prea mare. De aceea, așezați-va la masă și compuneți o scrisoare mai amplă, în care să vă deschideți sufletul. Poate fi și la calculator! 😁

7. Îmbrătișările

Și nu neapărat ca preludiu, la o partidă de sex, ci pur și simplu. Cuibăriți-vă amândoi unul în brațele celuilalt.  

8. Citiți-vă reciproc

Asezați-vă unul lângă altul si citiți-vă reciproc pasaje frumoase din cărțile pe care le lecturați. E un obicei frumos, care vă va apropia, mai ales dacă alegeți pasaje emoționante. 

9. O nouă activitate

Faceți ceva , în premieră. Și nu ne referim neapărat la o plăcintă,ci, poate, un… bungee jumping! Oricum, experimentați ceva nou, împreună. Acest lucru vă va consolida legătura. 10. Un sărut pasional

Când v-ați sărutat ultima oară așa, cum o făceați la primele întâlniri, cu un sărut care să dureze mai mult de două minute? Săruturile nu trebuie să reprezinte doar un preludiu la partidele de sex. Sărutați-va cat mai des, cu săruturi pasionale, care vă vor apropia incredibil de mult!  

Sursa : soulpost.ru 

Uscatoare rufe