banner marshal garden
Ea și El

Cum să-ți pedepsești soțul?

Uneori noi, femeile, avem impresia că bărbații ideali sunt doar cei ai prietenelor noastre! Ei le ajută să-și care sacoșele, le laudă de față cu cei din jur, le răsfață cu flori și câte un sărut. Asta în timp ce soții din dotare dețin recordul în a se scărpina în zonele intime, a comenta faze idioate din meciuri și a râgâi. În realitate însă, un soț bun este rezultatul educației pe care i-a dat-o soția lui!
Relațiile în cadrul familiei traversează deseori perioade de criză. Și numai o soție înțeleaptă reușește să nu devină, în astfel de momente, o femeie isterică, ci să știe cum să-și pedepsească cât mai eficient soțul, pentru greșeala făcută. Și nu este totul să te răzbuni. Important este să-l și educi, ca să nu se mai ajungă în astfel de situații.

Relațiile corecte în cuplu

Atunci când te căsătorești, trebuie să lași în urmă fetița capricioasă din tine. Pe bărbați nu-i deranjează dacă soțiile lor mai au momente în care se copilăresc ( țopăie în pat, se uită la desene animate, pun întrebări naive) însă urăsc atunci când acestea se supără fără motiv, repetă de 100 de ori același lucru, țipă sau îi zăpăcesc de cap. Toate abordările voastre de mai sus nu vor duce niciodată la educarea partenerului vostru!

Al doilea lucru important este să știm să discernem pentru ce soțul nostru merită să fie pedepsit și pentru ce, nu. Spre exemplu, atunci când el vine acasă ușor apțiguit. Imediat trebuie să vă gândiți dacă merită sau nu să-i faceți morală. Doar se știe, psihicul bărbatului este de câteva ori mai slab decât cel al femeii . Pe când responsabilitățile de pe umerii săi – mult mai mari. Alcoolul îi dă posibilitatea să se relaxeze, să mai uite de problemele sale. Dacă nu-și face din asta un obicei, fiți tolerante. Însă dacă obișnuiește să bea în fiecare zi, e cazul să vă adresaați unor specialiști și, mai mult, e cazul să-i arătați ceva mai multă dragoste. Se știe că alcoolismul este un semn al pustietății sufletești. Iar voi, ca soții, trebuie să vă ajutați partenerii să se vindece.

Soțul a dispărut o zi întreagă? A dorimit la un prieten, iar voi v-ați perpelit toată noaptea, de grija lui? Rămâneți și voi, la rândul vostru, să înoptați la o prietenă, închideți telefonul, iar dimineața, explicați-i cu seninătate că vi s-a descărcat bateria și ați uitat încărcătorul acasă. Nu are sens să vă certați și să-i spuneți : ” Acum înțelegi și tu ce am simțit eu!”. Lăsați-l să tragă singur concluziile! În timpul ăsta făceți-i clătitele preferate. Abia atunci va realiza ce comoară are lângă el!

Soțul și-a cumpărat un smartphone de ultimă generație? Cereți-i bani pentru târguieli și
cumpărați-vă din ei un inel ( sau orice altceva, la care visați demult! ) Priviți-l cu acea privire angelică și mărturisiți-i că nu v-ați putut abține. Va trebui să vă dea din nou acei bani, sau să facă piața singur. Important este să străluciți de fericire, astfel încât soțul vostru să nu vă acuze de cheltuieli nesăbuite! Cum poți să cerți o femeie fericită?!? Mai ales dacă și tu tocmai ce ți-ai luat un smartphone nou!

Soțul v-a aruncat vorbe grele?
Nu-l iertați! Schimbați-i melodia de la telefon și puneți-i un cântec de luptă!
Încă o pedeapsă eficientă pentru un soț care nu se grăbește să vină acasă după serviciu: îmbrăcați-vă provocator, pregătiți o cină gustoasă , întindeți-vă pe canapea și luați o carte. Când va veni acasă, prefăceți-vă că ați adormit. Soțul își va da seama ce a ratat! O femeie apetisantă și o cină delicioasă. Când vă veți trezi, spuneți-i cât de mult regretați că surpriza nu v-a reușit. Data viitoare când va întârzia, sigur vă va suna să vă avertizeze.

Dar voi…cum i-ați pedepsit pe soții voștri, atunci când au greșit?

Sursa: queen-time.ru

surse foto: vitanews.ru, cfmpartysex.com, vernut-otnosheniya.ru, bbc.com,

 

Femei de 10 pe Facebook