Femei de 10

Cum să devii o femeie sigură pe sine

 

Pentru a deveni o femeie de succes trebuie să ai încredere în tine. O femeie încrezătoare își trăiește pe deplin viața, se bucură de ea, își atinge toate țelurile propuse și este deosebit de atrăgătoare pentru sexul opus. Ea se evidențiază prin mers, maniera de a se îmbrăca, gesturi, priviri, zâmbet. O femeie sigură pe sine se caracterizează printr-o armonie interioară și din acest motiv este și mult mai sexy.

Așadar, cum să devii o femeie sigură pe sine și să-ți crești stima de sine?

Nu-ți fie frică să fii tu însăți

Nu poți place tuturor, ăsta e un lucru știut. Dar nici nu trebuie să faci eforturi în acest sens. De multe ori, încercând să semeni cu cineva, te pierzi pe tine însăți. Nu uita : ești unică în felul tău, ești deosebită. Păstrează-ți individualitatea. Dacă în jurul tău există oameni care au o infleunță negativă asupra ta, nu-ți pierde timpul și nervii cu ei.
Nu face o tragedie din defectele pe care le ai. Nu fizicul o face pe femeie regină, ci starea spiritului. Nu încerca să fii perfectă, fii tu însăți. Indiferent de neajunsurile tale meriți să fii iubită. Construiește-ți viata așa cum îți place, după propriile reguli și numai astfel vei putea fi fericită.

Nu te agăța de Trecut

Lasă în trecut și victoriile și prăbușirile, și întâlnirile și despărțirile.
Folosește experiența avcumulată ca pe un simplu bagaj de cunoștințe. Ține mine: venim în această viață pentru a învăța, și fiecare eveniment, bun sau rău, trebuie perceput ca o simplă lecție. Poți parcurge această lecție iar și iar, până la victoria definitivă. Și cu fiecare lectie devii mai înțeleaptă și mai puternică.
Trecutul este o ancoră care ne trage înapoi. Pune-ți întrebarea: Poate că e cazul să-i dau drumul celei care am fost, pentru a putea deveni ceea ce sunt acum?..

Trăiește cu poftă

Unul din mijloacele cele mai simple de a-ți spori stima de sine este acela de a-ți cumpăra o rochie nouă. O ținută frumoasă și care îți place te va ajuta să te simți stăpână pe viața ta. Schimbă-ți coafura. Este fantastic cum o coafură nouă te va face să arăți și să te simți minunat! Și asta nu numai datorită complimentelor pe care le vei primi, ci și din cauza felului în care te vei percepe tu pe tine însăți.
Rezervă-ți măcar o oră pe zi pentru tine, indiferent în ce o vei investi: să-ți faci o mască pentru față, sau o baie cu spumă si lumânări în jur, sau pentru a citi cartea preferată. Răsfață-te și fă-o cu bucurie si plăcere. Înscrie-te la lecții de dans, la cursuri de croșetat sau la arte marțiale. Fă, ceea ce ți-ai dorit demult, însă ai tot amânat, din diverse motive. O femeie sigură pe sine are o multime de interese, încearca mereu ceva nou și asta îi dă curaj. Viața este, pentru ea, o continuă aventură.

Fixeaza-ți obiective

Te-ai tot plâns, în ultima vreme, de greutatea ta, păi fă ceva în sensul ăsta ! Fă-ti abonament la sală! Dacă te-ai săturat de serviciul pe care-l ai, fă cercetări și caută-ți unul mai bun! Focusează-te pe soluții, și nu pe probleme! Învață să visezi și să-ți pui dorințe. Fixează-ți obiective și bucură-te când le atingi. Astfel vei câștiga încredere în tine. Nu te prăbuși total, in cazul unui eșec. Caută o altă soluție. Învață să gândești pozitiv.
Învață să-ți schimbi atitudinea față de viață!
Atingerea unui obiectiv este mai dulce decât ciocolata!

Așa că iată ce trebuie sa faci, pentru a deveni o femeie sigură pe sine : să lucrezi asupra ta însăți, să-ți fixezi noi obiective, să nu te temi să-ti schimbi viața. Succesul și fericirea se află în noi!

 

Sursa: luckwoman.ru

surse foto: marketium.ru, glady.kz, damskiesekrety.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.