Femei de 10

Meryl Streep: ”Nu vă dați bătuți atunci când drumul se blochează. Nu este nicioadată prea târziu să o luați de la capăt”

Într-o societate în care eşti judecat mai degrabă pentru modul în care arăţi şi pentru vârsta pe care o ai decât pentru abilităţile şi competenţele tale, să renunţi la visurile tale doar din cauza părerilor celor din jur este un joc periculos. Dacă te simţi înfrânt sau crezi că este prea târziu pentru a-ţi îndeplini visurile atunci răsfoieşte cartea semnată de Meryl Streep. Iubită şi admirată de milioane de oameni pentru rolurile sale, drumul spre succes al lui Meryl nu a fost deloc uşor, însă lecţiile pe care le-a învăţat au făcut din ea femeia de succes de astăzi.

“Unei femei tinere aş vrea să îi spun să nu îşi facă atâtea griji pentru kilogramele sale. Fetele petrec prea mult timp gândindu-se la acest aspect şi pierd din vedere lucruri mult mai importante în viaţă. Pentru tineri, atât femei cât şi bărbaţi, ceea ce te face diferit sau ciudat este ceea ce îţi dă putere… Eu obişnuiam să îmi urăsc nasul. Acum nu mai am aceeaşi părere. Mi se pare OK. Când aveam 40 de ani, mi s-au oferit 3 roluri de vrăjitoare într-o singură vară. Mi-am spus: asta este, așa este la 40 de ani! Singurul motiv pentru care am o carieră la 64 de ani este că am obţinut succesul mai târziu. Am aflat că o dată ce un film apare pe ecrane, publicul nu face diferenţa în funcţie de vârsta actorilor. Ei şi-au dorit să vadă filmul şi au fost fericiţi.”

În timp ce ”a îmbătrâni” este un concept de care cei mai mulți se tem, mesajul pe care Meryl Streep îl transmite este că niciodată nu este prea târziu. Nu este niciodată prea târziu să îți urmezi visurile sau să începi sa visezi. Nu permite nimănui să te oprească să îți trăiești viața și să fii fericită!

Sursa: lifehack.org
Foto: GARETH CATTERMOLE/GETTY

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Meryl Streep este o actrita pe care eu o apreciez foarte mult, reusind sa aduca zambetul pe buzele mele ori de cate ori am vazut-o jucand intr-un film. De asemenea, imi place foarte mult modul in care ea vede viata si sfaturile pe care le da.

Publicitate