banner marshal garden
Femei de 10

Cum să devii o „femeie-magnet” pentru bărbați?

Ați observat și voi, cu siguranță, că există printre noi femei care parcă au, cum se spune, ” magnet la barbați”. Ele atrag cu ușurință reprezentanții sexului opus, și orice relație își doresc, o câștigă pe loc! Ele se simt foarte bine chiar și singure, numai că nu prea au ocazia să fie așa, pentru că bărbații roiesc în jurul lor precum muștele în jurul unui borcan cu miere.
Care este, oare, secretul acestor femei? soulpost.ru a încercat să deslușească această taină. Așadar, citiți și …inspirați-vă!

 

1. Femeile-magnet sunt tot timpul pozitive. Da, au și ele, ca orice om, momente de „cădere”, sfârșeală fizică, lipsa oricărui chef de a face ceva, dar se mobilizează rapid și cred mereu în ceva bun.

2. Femeile-magnet își asumă responsabilități. Este mult mai ușor să rămâi pozitivă și fericită atunci când ești sigură pe tine și deții controlul, atunci când ești responsabilă cu viața ta. Atunci când cauți mereu pe cineva, pe care să-l învinovățești de eșecurile tale, devii total neatrăgătoare, pentru că emani energii negative, pe care cei din jur nu vor să le primească.image

3. Femeile-magnet luptă pentru a fi fericite. O femeie-magnet nu se minte pe sine, tot repetându-și că totul va fi bine, ci chiar face totul ca în realitate lucrurile să se întâmple așa. Chiar dacă, de multe ori, în realitate acest „bine” se întâmplă numai în mintea lor, grație acelei abordări pozitive, pe care și-o impun.

4. Femeile-magnet văd numai binele din cei din jur. Relațiile interumane devin foarte complicate, atunci când te străduiești în permanența să vezi răul în toți și în toate. Dacă tu, în sinea ta, crezi că lucurile nu pot sta bine, află că ele nici nu vor sta! Și chiar dacă, să presupunem, se întâmplă ceva rău, femeile de care vă vorbim nu vor începe imediat să caute vinovatul, nu consideră din start că greșeala acestuia a fost premeditată, ci caută să descopere condițiile obiective ale celor întâmplate.

5. Pentru femeile-magnet, sunt importante dezvoltarea personală și imagețelurile pe care și le propun. De multe ori, oamenii sunt îngrijorați că trebuie să renunțe la visele lor de dragul familiei și al relației cu partenerul. Greșit! Trebuie cultivate astfel de relații care să se muleze pe visurile voastre și trebuie găsit un astfel de partener care să vă susțină în toate proiectele si inițiativele voastre. Pasiunea pentru ceva anume, și nu numai pentru ființa iubită, ajută relația. Și vă ferește de plictiseală și rutină.

6. Femeile-magnet se preocupă de aspectul fizic de dragul lor, nu al celfor din jur. Poate că nu e foarte corect, însă până nu vă veți simți sigure pe corpul dvs, până nu o să ajungeți să-l iubiți voi însevă, nu o să fiți niciodată o femeie dorită de bărbați. Și, oricât am evita noi să privim adevărul în față, lucrul cel mai bun pe care-l avem de făcut este să ne ocupăm de latura noastră fizică și să ne alimentăm sanătos, înainte de a umbla pe la cursuri de dezvoltare personală. Asta nu înseamnă că trebuie să devenim toate top-modele, dar trebuie să ne străduim să arătăm cât mai bine, în condițiile date.

Surse foto: subscribe.ru, akhovd.com,vk.com

Etichete

Femei de 10 pe Facebook