Femei de 10

20 de reguli pentru a vă construi o personalitate puternică

 

1 Apropiati-vă de oglindă : vă place ceea ce vedeți? Un look ideal este garanția unei stări de spirit bune. Si chiar dacă pielea își pierde, în timp, proprietățile, un machiaj frumos și o manichiură inspirată vă pot salva!
2 Îndreptați-vă spatele și nu mai stați cocoșate! Nu mai alergați, chiar dacă vă grăbiți. O statură frumoasă și un mers legănat vă vor adăuga încredere în voi!
3 Stilul. Pentru a arăta stilate, nu trebuie neapărat să aruncați banii pe fereastră. Multe femei au un gust desăvârșit și un simț estetic, moștenite de la natură. Dacă nu vă numărați printre ele, dezvoltați-vi-l!
4. Iubiți-vă defectele. Psihologii recomandă : dacă nu puteți schimba situația, atunci schimbați-vă atitudinea față de ea. Nu fiți complexate, iubiți fiecare celulă a corpului vostru!
5 E posibil ca, cândva, să fi fost niște femei sigure pe voi, dar necazurile vieții v-au îngenuncheat (moartea cuiva drag, pierderea locului de muncă, îmbătrânirea, relațiile precare cu soțul. Analizați aceste elemente. Încercați să vedeți unde “v-ați pierdut”. După care concentrați-vă pe Viitor, care e în mâinile voastre.
6 Când comunicați cu cei din jur, aveti grijă la discursul vostru : nu dați din gură ca o moară stricată și nu vorbiți lucruri inutile. Mai bine tăceți câteva clipe.
7 Depășiți atitudinile și vorbele deplasate ale celor din jur. Nu permiteți nimănui să vă jignească. Fiți ferme, în această privință!
8 Asigurați-vă mici victorii! Chiar dacă ele aparent nu contează, sau nu sunt observate de ceilalți. Spre exemplu, dacă ați zburat cu avionul, în condițiile in care vă era groază de acest lucru!
9 Amintiți-vă situații în viață în care ați fost mândre de voi și notați-le pe o listă. Recitiți această listă și retrăiți momentele respective, mai ales atunci când vă simțiți neîncrezătoare în voi.
10 “Curățati-vă” armele. Analizați-i cu atenție pe cei cu care aveți relații. Ce influență au asupra voastră? Poate că, printre ei există cineva care vă scade stima de sine? Poate că prietena cea mai bună vă critică excesiv de mult? Vă susțin, oare, cei dragi, sau doar va critică?
11 Controlați-vă starea de spirit. Când ea nu este tocmai bună, atunci e clar ca nici nu aveți chef de a face ceva. Dar voi sunteți stăpâne pe starea voastră de spirit! Apropiați-vă de oglindă și zâmbiți! Veți vedea cât de eficient este acest lucru!
12 Descopetriți-vă sensul vieții. Pare banal, dar dacă o femeie nu știe de ce face și pentru ce face anumite lucruri în viață, înseamnă că viața ei într-adevăr nu are sens.
13 Încetați să vă lamentați și începeți sa acționați! Dacă tot stați pe ganduri înainte de a lua o decizie, daca va tot sfătuiți cu cei din jur, nu faceți decât să vă spiriți cota de neîncredere!
14 Nu așteptați laude de la cei din jur. Ce vă împiedică să vă laudați singure?
15 Concentrați-vă pe dezvoltarea personală și veți împușca doi iepuri dintr-un foc: scăpați de părerea proasta pe care o aveți despre voi si veți găsi destule motive pentru a fi mândre de voi!
16. Încercați să nu vă comparați cu alți oameni, într-o notă negativă, invidiindu-i pentru succesele lor și diminuindu-vă propriile calități. Toti oamenii sunt diferiți. Dacă totuși sunteți obsedate de comparații, făceț-le în ideea de a invăța de la oamenii de succes arta lor de a-si atinge obiectivele și de a avea încredere în sine.
17. Nu vă lăsați blocate de eșecuri. Dacă nu vă iese ceva, nu faceți o tragedie din asta. Trageți concluziile de rigoare din orice înfrangereși mai încercați o dată.
18. Dacă aveți obiceiul să vă cereți mereu iertare, dezbărați-vă de el! Nu înseamnă să deveniți nesimțite si să uitați că aveți conștiință, ci, pur și simplu, pentru a dobândi încredere în sine, femeia trebuie să înceteze să fie umilă și să-și spună părerea cu voce smerită.
19. Prețuiți-vă timpul și munca! Dacă nu veți face asta, vor profita de voi toți cei ce se pricep la a manipula. Este foarte important să trăiești în armonie cu tine însăți, rezolvându-ți toate obiectivele tale, si nu pe ale altora.
20. Legat de viața personală? Bărbatul iubit va reuși întotdeauna să-i ofere femeii certitudinea că este cea mai frumoasă și cea mai deosebită. Și chiar dacă acest bărbat încă nu există, vă pot ridica stima de sine și curtezanii! Complimentele și privirile bărbaților au o capacitate magică de a le convinge pe femei că sunt minunate.

Nu se poate spune că a deveni o femeie sigură pe sine este un lucru ușor. Nu, deloc! Nu trebuie să găsim decât timpul , dorința și voința – atât de necesare pentru a ne dezvolta personalitatea. Iar după ce le găsim, nimic nu mai trebuie să ne stea în cale!

Sursa : happydiva.ru

Surse foto: dimpy.tv, vality.ru, look.com.ua, pravotnosheniya.info, livestrong.com, santabanta.compandaland.kz

Femei de 10 pe Facebook