Bărbați de 10

Cum arată soțiile celor mai cunoscuți bărbați din lume?

trumpPe ei îi cunoașteți cu siguranță. Sunt cei mai puternici, cei mai influenți, cei mai bogați, cei mai sexy bărbați din lume. Dar au un mare defect… sunt căsătoriți. Iată cum arată soțiilor lor!

Melania Trump (46 ani) este a treia sotie a magnatului Donald Trump, este un designer Sloven-American de bijuterii și ceasuri și fost model. In vreme ce acesta adoră să fie în centrul atenției, fostul manechin de succes preferă să stea mai retras, ocupându-se de fiul lor, de acțiuni filatropice și de lansarea unei creme faciale ce costa 150 de dolari pentru 28 de grame.

 

gates

 

Melinda Gates la cunoscut pe Bill Gates, fondatorul celei mai mari companii de software din lume în timp ce lucra la Microsoft. S-a căsătorit cu șeful ei într-o ceremonie secretă care s-a desfășurat în Hawaii. Cunoscută drept femei de afaceri și cu bogată activitate filantropică, Melinda s- a retras, la scurt timp de la căsătorie, din activitate și s-a dedicat familiei.

 

oliverJools Oliver

Jamie are o relaţie de 20 de ani cu Jools (40 de ani, model), iar cei doi au împreună 5 copiii.

Se ştie că viaţa personală a lui Jamie Oliver este una de familie. Bucătarul şi soţia lui sunt împreună din 1993, când s-au cunoscut prin nişte prieteni comuni. Pe atunci, aveau doar 18 ani. Jools recunoaște că îl ţine din scurt: “Îi verific emailul, contul de Twitter, telefonul. Totul e în regulă. Sunt o tipă geloasă, dar cred că sunt destul de relaxată totuşi”.

stratham

 

Rosie Alice Huntington-Whiteley (iubita oficială a lui Jason Stratham, din 2010) este un fotomodel britanic. Ea a devint cunoscută de când lucrează la agenția de modă Victoria’s Secret și prin preluarea rolului actriței Megan Fox din filmul „Transformers: Fața ascunsă a Lunii”.

 

federer

 

 

Miroslava Federer, soția lui Roger Federer este născută în Slovacia și a jucat și ea tenis la nivel profesionist, însă n-a reușit să ajungă mai sus de locul 76 în topul WTA. Jucătoarea care a primit cetățenie elvețiană l-a întâlnit pe cel care avea să-i devină soț la Jocurile Olimpice din 2000, amândoi făcând parte din delegația țării lor. În 2002, însă, din cauza unei accidentări serioase, Mirka a renunțat la tenis, devenind, în timp, impresarul și consultantul comercial al lui Federer.

dornan

Amelia Warner, este soția lui Jamie Dornan, eroul din 50 Shades of Grey. Amelia este actriță, cântăreață și compozitoare engleză. Iată ce spune Jamie despre jumătatea lui: „Soţia mea e incredibil de înţelegătoare”. Acum înțelegem de ce a acceptat rolul care l-a făcut atât de cunoscut.

Foto: Getty Images, Wikipedia

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.