Modă

Culorile hainelor pe care le porți îți reflectă caracterul. Episodul 9 : Culoarea ROZ 

 

Continuăm serialul nostru. Numerosi experți, studiind înclinația oamenilor pentru o anumită culoare, au reușit să concluzioneze cu privire la modul în care culoarea noastră preferată ne caracterizează în ochii celor din jur, reflectându-ne caracterul. Astăzi ne referim la voi, cele ce preferați culoarea ROZ

Un roz aprins – sau cyclame, cum ne place nouă să-l numim – este culoare fetițelor cochete. Ea este frecvent întâlnită în garderoba puștoaicelor sau, și mai des, printre hăinuțele păpușilor Barbie. De remarcat însă faptul că, odată cu înaintarea în vârstă, femeile optează pentru nuanțe mai pale, conectate direct la feminitate. 

Rozul delicat este considerată a fi o culoare liniștită, caldă și extrem de feminină. Este una dintre cu,orile cu cel mai propunțat efect calmant. Din acest motiv, în unele pușcării, pereții celulelor sunt vopsiți în roz, pentru a diminua niveljl de agresivitate. 

Dacă e să ascultăm opinia psihologilor, oamenii care preferă culoarea roz sunt romantici, optimiști și se iubesc pe sine ( in sensul bun al cuvantului).

Sunt, de regulă, acele persoane care prețuiesc bunătatea sufletească și confortul personal mai presus decât orice.

Sursa : adme.ru 

Sursa foto: dreamstime.com 

Etichete