Modă

O mireasă de 86 de ani s-a măritat într-o superbă rochie, creație proprie

În vârstă de 86 de ani, Millie Taylor-Morrison s-a căsătorit recent, alegând să poarte, în această importantă zi din viața sa, o rochie de mireasă creată de ea însăși și cu care a reușit să dea gata întreaga asistență.
Cu mai bine de jumatate de secol în urmă, mireasa a lucrat ca manechin, de aceea nu se poate spune că și-a pierdut de tot farmecul de atunci.


Nepoata sa, Khadija, s-a amuzat, fotografiindu-și bunica în ziua nunții și postând apoi fotografia pe Facebook. Imaginea a devenit virus, adunând peste 100.000 de like-uri.
” Bunica mea tocmai ce a împlinit 86 de ani, iar soțul său va împlini 86 în decembrie – a scris Khadija sub fotografie. Bunica mea a fost căsătorită cu bunicul meu timp de 41 de ani, însă acesta a murit cu ceva timp în urmă. Iată că bunica și-a găsit o nouă mare iubire și întreaga noastră familie se bucură pentru ea” .

Mirele Harold Morrison, o cunoaște pe Millie de 6 decenii. Acum câțiva ani, Harold a căzut la pat și cei doi s-au apropiat foarte mult. Millie a avut mare grij de el, iar atunci când Harold s-a însănătoșit, cei doi au hotărât să-și unească destinele.


Ceremonia a avut loc în Palatul de căsătorii Richfield Regency din Verona, statul New Jersey, SUA.

Sursa : pyatimenutka.ru