Modă

Ești durdulie, dar ți s-a făcut de mers la mare? Iată cum  să-ți alegi costumul de baie! 

 

Un costum de baie corect ales este un “must have” în garderoba fiecărei femei rubensiene. Dacă îl alegi cu cap, vei arăta în el superb și te vei simți sigură pe tine, ceea ce-ți va garanta o vacanță de vis, departe de tot soiul de obsesii apropo de cum arăți!

Atunci când îți alegi costumul de baie, nu urmări exclusiv trendurile din acest an, ci mai degrabă felul în care stă pe tine. Daca modelul respectiv nu este chiar ultimul răcnet al modei, dar îți stă bine, alege-l fără să stai pe gânduri! 

Multe din femeile grăsuțe sunt îngrijorate de burtica lor, însă producătorii de costume de baie s-au gândit la acest lucru, de aceea există foarte multe modele intregi, care maschează acest neajuns și iți subliniază calitațile : bustul voluminos, picioarele zvelte, umerii rotunzi. 

Nu vă speriați de variantele cu printuri. Ele sunt de preferat chiar și celor uni. Costumele întregi de o singură culoare îți măresc dimensiunile și te transformă într-o “pată de culoare fără formă”  . Cele multicolore abat atenția de la micile tale neajunsuri, dar îți și conferă un aer interesant și actual.

Dacă totusi preferați variantele monocromatice, alegeți acele modele care au în plus elemente decorative : tighele, funde, cute, etc. 

Iată câteva variante, pentru a vă inspira! 

Să aveți o vacanță plăcută, în care complexele să nu vă dea de furcă!


 

Sursa : magimoda.com 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.