Modă

Look-ul potrivit la locul potrivit! 

 

   Sunt foarte fericit că,  în sfârșit, după un an în care am stat mai mult departe de cei dragi, am putut să merg să fac o vizită unei persoane cu totul și cu totul speciale, diriginta mea din școala generală. Trebuie să vă marturisesc că de la dumneaei nu am luat numai dragostea pentru limba română, ci și dragostea pentru frumos. Mereu elegantă, sofisticată, impozantă, ne-a făcut să ne dorim foarte mult în viață să ajungem să ne respectăm pe noi înșine. Recunosc că am de la dumneaei inclusiv această pasiune pentru estetic. 

Pentru că am vrut să îi arăt că sunt foarte atent la imaginea mea (mă obligă și meseria), la întâlnire am purtat o IE traditionala românească, achizitionată special de pe www.ienationala.ro .

Am ales o IE din pânză de bumbac albă, brodată computerizat cu motive populare geometrice, de culoare galben și verde, cu guler normal și manșete brodate. Pentru că am vrut să îmi păstrez vibe-ul tineresc, am asortat-o cu o pereche de blugi de culoare neagră. 

Știam că simpla mea prezență este o mare bucurie, dar am achiziționat la un preț accesibil de pe site și pentru dumneai o IE, frumos ambalată lângă o floare în ghiveci (tata m-a învățat că întotdeauna într-o vizită te duci cu flori în ghiveci, vii). 

A fost atât de fericită, că parca fericirea ei s-a vărsat în bucatele atent pregătite pentru mine. Probabil de aceea nu și-a adus aminte deloc de trăznăile pe care le făceam, amintindu-și numai de “măi Costin, erai ca o ușă de biserică în școală generală. Ce copil minunat ești! ”.

Iată ce face o ținută bine aleasă! 😉

Etichete

Publicitate