Modă

Culorile hainelor pe care le porți îți reflectă caracterul. Episodul 3 : ALBASTRUL

 

Continuăm serialul nostru. Numerosi experți, studiind înclinația oamenilor pentru o anumită culoare, au reușit să concluzioneze cu privire la modul în care culoarea noastră preferată ne caracterizează în ochii celor din jur, reflectându-ne caracterul. Astăzi ne referim la voi, cele ce preferați culoarea ALBASTRĂ.

Jurnalistul și psihologul Lisa Johnson Mandell scrie : ” Albastrul este culoarea ideală pentru a o purta, atunci când ai de purtat o discuție cu cineva. Ea reflectă siguranță de sine și încredere. Din acest motiv, multe comoanii din lumea largă aleg, pentru uniforme sau ținute office,  culoarea albastră(bleumarin)”. 

Cercetătorii Universității din Columbia Britanică au întreprins o cercetare din care a rezultat că nuanțele închise de albastru – bleumarinul, adică –  au proprietăți de relaxare. Pentru cei din jurul nostru, albastrul se asociază cu intelectul, încrederea, eficiența și liniștea sufletească. 

Foarte adesea, pentru culoarea albastră optează oamenii buni, empatici, ba chiar puțin emotivi. După cum spun și psihologii, un om înveșmântat mai tot timpul  în albastru, sigur va deveni fie un părinte ideal, fie un angajat model. 

Echilibrul și calmul vor fi trasăturile dominante ale unei astfel de persoane. 

  

Sursa : adme.ru 

Sursa foto: ru.dreamstime.com 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.