banner marshal garden
Copii și tineri Poveștile unui copil

Crimă la țărm. Roman. Continuare

Capitolul 13

La domnul Alexander nu era prea bine. Pe Sarah a sunat-o Derek care se afla în America la o închisoare de femei din Michigan.
– Sarah, ce a zis Derek? – Trebuie să plecăm în America iar. În Michigan există o închisoare de femei, iar acolo avem o suspectă pentru punctele roșii. Tu ce ai? – Sarah, va trebui să fiu înlocuit. Mă bucur că te-am ajutat, dar am probleme mari de sănătate. – Mulțumesc Alexander, pentru tot!
O anumită apropiere discretă , un sărut pasional au însemnat un mulțumesc adevărat cu care aventura s-a încheiat pentru Alexander.
Ajunși în America la închisoarea de femei, doamna Shelly, care preluase cazul din cauza problemelor de sănătate ale lui Alexander, se minună de un lucru. În închisoarea de femei nu era nicio femeie. Atunci i-a pus pe colegi să investigheze și ea a rămas singură la ușă. Dintr-o dată, o sapă îi crăpă capul doamnei Shelly care căzu lată pe podea. Agentul Jimmy o găsi și o duse de urgență la spital, unde victima a intrat direct în operație.
– Sinistru, spuse Sarah, nedumerită. Cum ne modelează Faust.

Capitolul 14

După patru ore de operație, doctorul Jean, spuse trist:
– Domnilor, doamnelor, polițista este încă în stare gravă.
– A, este mai simplu. –Nu chiar, doamnă Sarah. Dacă mai are șanse, nu va mai putea să-și facă treaba de polițist criminalist. În cel mai bun caz, timp de un an și ceva, dar cel mai pobabil niciodată. – Păi pe noi cine ne ajută? – Sarah, se întoarce Alexander, spuse Jimmy bucuros! – Ce? O să se….. E o veste extraordinară! – De ce? – A, nimic. Ziceam și eu. – Stai așa. Ți-a fost omorât soțul, ești departe de fiica ta, facem o anchetă grea de crimă, și ție-ți arde de iubire? – Sunt un om liber. Fac ce am chef eu. Ce-ți pasă? Sunt eu și gata. – Sarah, ți-a fost omorât soțul! – Și ce? Copilul are nevoie de tată. Fie că e Max, fie că e Alexander. Așa trebuie. Nu te mai băga în viața mea. Nu te privește, ai priceput? Acum vom încheia tot.

Capitolul 15

Alexander află vestea. Într-adevăr, îi era dor de Sarah dar nu suporta ideea că ea își dorește mai mult de la el. O dorință sălbatică pe care Alexander o aștepta ușor îngrijorat! Sarah plecă la Alexander. O fracțiune de secundă dură până când ea strigă:
-Alexander!? Unde esti? Unde te afli? Dacă mă iubești, ieși! – Nu te iubesc. Eu îmi iubesc soția! – Adică mă iubești! – Tu nu ești soția mea! – Dar ești căsătorit? Conversația lor a fost auzită și de agentul nou, Ricco. El s-a dus la Jimmy și i-a povestit. Moartea înseamnă uneori și dragoste!

Femei de 10 pe Facebook