Acasă la mine Florile Florinei

Corporatişti, luați nişte flori!

Există ținută office, limbaj office, prânz office, atitudine office, corporatismul ne taie fața şi nu cred că ne face mai umani. Toate clădirile de birouri au verdeață, secretariatul are trandafirul lui japonez, pe care recepționera îl pulverizează mereu cu apă, dar toate astea, deşi verzi, nu au pasiune! Iar dacă lipseşte pasiunea la „office” scade şi performanța. Câteva idei:
*Puneți pe biroul dumneavoastră ori o plăntuță verde cu potențial de înflorire – rețineți, e important să fie ceva mic – oŕi un mic aranjament. E o invitație la deschidere, deci aduce atitudinii potențial de spirit de echipă
*O cheie universală pentru inimi sunt violetele de Parma. Atenție! Nu le udați excesiv, nu atingeți frunzele cu apă (puneți apa în farfurioară) şi nu le țineți în curent!
*Evitați trandafirii! Deşi au pasiune, ei stârnesc, încită, deci au pasiune explozivă, nu sunt ca o iubire în secret. Dacă sunteți şef, trandafirii vă vor ajuta autoritatea, dacă sunteți subaltern, vor da indicii că sunteți ambițios.
*Dacă sunteți o duduie care abia aşteaptă să se încurce cu şeful să ştiți că florile vii sunt semnul unei sensibilități, iar bărbații însurați şi isteți nu se implică. Disponibilitatea o arătați cu un aranjament sofisticat, din care să nu lipsesc portocaliul sau movul. Dacă se poate, împreună!
*Împărtăşiți-le colegilor faptul că florile vă inspiră! În scurt timp vă vor imita, deci atmosfera office va căpăta viață!
…în rest, iubiți florile în fiecare zi🌝

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.