Acasă la mine

Obiecte norocoase, obiecte ghinioniste…în casa noastră

Casele noastre adăpostesc milioane de obiecte, utile și , fireste, inutile. Obișnuim să păstrăm cam tot ceea ce cumpărăm la un moment dat, sau primi în dar, chiar dacă acele obiecte nu ne mai sunt ultile, sau nu le-am folosit, de fapt, niciodată. ” Sunt amintiri!” – obișnuim să spunem. S-a dovedit însa că nu este chiar bine să ținem în casă orice. Există, firește, și lucruri care ne poartă noroc, înmagazinând energii pozitive, dar există destule obiecte pe care ar trebui să le aruncăm urgent din casă : ele sunt pur și simplu aducătoare de nenorociri. Specialiștii site-ului vpotokedeneg.me au realizat recent o astfel de clasificare. Urmăriți-o cu atenție și…procedați în consecință!

Iată, așadar, ce este benefic să avem, în casele noastre:

Florile din ghivece reflectă, mai totdeauna, starea stăpânilor lor. Dacă vă veți ocupa de ele, ele la rândul lor vor prelua de la dumneavoastră o parte a energiilor negative.

image

Pieile și blănurile  ornamentale, idiferent de la ce animal provin, sunt capabile să vă aducă succesul în afaceri, o creștere a capitalului, dar și o protecție a câștigurilor deja realizate. Doar că ele necesită o anumită grijă în întreținerea lor.

image

Florile uscate și aranjate estetic într-o vază vă asigură bunăstarea, sănătatea și confortul. Ele neutralizează energiile negative. Și mai mult reușesc acest lucru mănunchiurile de plante atârnate prin casă, la uscat. Nu uitați că, pe vremuri, astfel de mănunchiuri erau spânzurate de tavan sau deasupra ușilor. Florile și plantele care se usucă, în mod natural, în vazele în care au fost așezate, au capacitatea să emane o „energie a sănătății”, în special în perioadele marcate de epidemii.

kräuter
kräuter

Figurinele de animale ( dar nu cele grotești!) vă apără locuința de nenorociri, dar vă și asigură confortul financiar. Câinii, urșii,tigrii, dragonii etc vă protejează. Figurinele care reprezintă soldăței inșirați pe mobilă, reprezintă un extraordinar factor de protecție. Elefanții aranjați în șir indian, în chip descrescător, reprezintă un factor purifucator universal. Nu întâmplător, pe vremuri în foarte multe locuințe puteai vedea astfel de elefanți!

image

Pernele reprezintă protecția dragostei conjugale. Dacă pernele sunt brodate sau au pe ele goblenuri viu colorate – ele vă feresc de despărțirea de omul drag și vă concentrează atenția asupra lui. Dacă au modele florale – vă feresc de boli. Dacă sunt bordate cu ființe umane sau cu animale – vă feresc de pericole. Dacă desenele de pe perne reprezintă peisaje, construcții – atunci veți avea un sprijin în toate inițiativele pe care le întreprindeți.

image

Mâine vă vom înșira obiectele pe care trebuie musai să le evacuați din casele voastre, ele fiind mari aducătoare de nefericire! Până atunci însă, împărtășiți-le prietenelor voastre, prin „share”, aceste interesante informații de mai sus