Condimentează-ți viața! Nutriție

Concursul Fuchs continuă!

Câștigătorul primei săptămâni de concurs este Nicoleta Purdel din Buzău, Râmnicu Sărat
Concursul continuă!
Scrieți-ne experiențele voastre în materie de „condimente ” pentru viață și veți putea găti cele mai bune mâncăruri din lume, folosind condimentele FUCHS pe care le veți primi ca și premiu!

5 comentarii

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Fuchs, mai ai un coș și pentru mine?
  Vreau sa-ți spun că folosesc numai condimentele tale cnd gatesc, de aceea sper ca răspunsul meu sa fie cel mai bun!
  Eu imi condimentez viața luând în fiecare weekend la mine acasă doi copii sărmani, orfani de mamă, care locuiesc în blocul de vizavi, impreună cu bunica lor. Tatăl lor e plecat la munca in Spania, iar ei sunt ingrijiti – un fel de-a spune – de bunica lor, care are 86 de ani. Incerc, asadar, sa le fac weekendurile mai frumoase, ii duc la parcul de distractii, la film, la cofetarie, in parc cu rolele ( le-am cumparat si role) și in acest fel imi condimentez si eu viata, caci copiii s-au căsătorit si au plecat la casele lor, iar soțul mi-a murit acum citiva ani.

 • Cel mai bun condiment pentru viață este …viața însăși! A mea este atât de palpitantă, încât nu cred că am loc de alte „săruri și piperuri”! Lucrez în Publicitate si-mi place atât de mult ceea ce fac, încat aș sta o zi intreaga la serviciu, fara sa simt acest lucru! In plus, sunt Geamăn și se stie, Gemenilor le place schimbarea, iar la mine nicio zi nu seamană cu cealaltă.

 • Bună ziua, Fuchs! Te-am văzut ieri la tv, la doamna Almășan! Am invidiat-o pe mama Loredanei, pt coșul de condimente primit de la tine, și asa m-am hotarit sa-ti scriu si sa particip la concursul tău, în ideea că poate câștig eu premiul oferit la concurs!
  Nu stiu daca voi fi originala, dar ideea cu condimentarea vietii mi se pare geniala! Mai ales pentru noi, femeile, a căror viață e un adevarat carusel, din care nu ai iesim niciodata, decit cu picioarele inainte! Ca atare, condimentele pe care ni le,adaugam singure, sunt singurele in masura sa ne faca viata mai incitanta, s-o schimbe de la o,perioada la alta!
  Mărturisesc ca, fara a fi o persoana frivolă, eu personal imi colorez viata indragostindu-ma periodic. Da, de alt bărbat. Sunt casatorita de 12 ani, imi iubesc sotul , avem doi copii impreuna, insa nu ne ținem reciproc in lese! Eu ii ofer libertatea atât de necesara unui bărbat, iar el mă lasa sa fiu liberă, fără insa sa mergem prea departe : adica avem voie sa flirtam, si atit! Ne respectam casnicia, doar că…ne mai confirmam , din cind in cind, că mai avem succes la sexul opus! E promiscuu ce vă spun? Nicidecum. E doar un alt fel de a simti ca traiesti! E ca sarea si piperul din borcănelele de la Fuchs!
  …Ei, …..am câștigat premiul??

 • A-ti condimenta viața?…Drăguț spus! Felicitări pentru campanie, este foarte inspirată! Personal, pot spune că mi-am condimentat viața in momentul in care am „adoptat” un câine vagabond. Imi murise soțul, fata mi se măritase si a plecat la casa ei, iar eu, la 50 de ani, m-am trezit singură. Nici nu sunt o persoană foarte socială, asa ca toata ziua mi-o petreceam la televizor. Pina in momentul in care o vecină mi l-a adus pe Roxy – un pui de maidanez – pe care îl gasise sub mașina ei. Roxy imi este acum cel mai bun prieten, mă intelege, imi tine de urit, imi este companion de plimbari. Viata mea arată altfel, caci singuratatea era foarte apăsătoare. Ce ziceti, este Roxy sarea si piperul vietii mele? Le merit pe ale voastre?

 • Nu știu daca voi raspunde concursului, dar eu imi condimentez viata citind si uitindu-ma la televizor. Mai nou, citesc femeide10 și imi place foarte mult, Lectura, in general, e cel mai bun condiment pentru timpul liber, pentru ca te duce intr-o alta lume.