Timp liber

Like/Dislike

Îmi plac știrile care ne anunță noi succese românești în lume. În afara celei care anunță foarte des că am ieșit pe locul I la Olimpiada internațională de informatică. Se pare că olimpiada asta se ține zilnic. Așa se explică probabil că un mare număr de hackeri provin din România.

like

Merkel vrea să dea afară românii din Germania. Probabil ca să facă loc pentru noul val de emigranți. D-le Johannis, noi speram să îmbunătățiți relația cu Germania. Sau veți lua exemplu de la doamna Merkel și veți da afară românii din România?

dislike

Îmi plac filmulețele cu feluri de mâncare arătoase, care par foarte gustoase. Cu condiția să ne săturăm doar privind, că dacă ar fi să le mâncăm pe toate…

like

Cugetările. Geme Facebook-ul de cugetători. De la Osho la Poptămaș, de la Paulo Coelho la Dalai Lama sau Vanghelie. Internetul l-a promovat pe idiotul satului ca purtător de adevăr, a spus Umberto Eco, evident înainte de a muri. Se vede că suntem urmașii gânditorului de la Hamangia. Așa că mai cugetați, fraților, și cu capul vostru!

like