Nutriție

Delicios! Tort de albușuri cu carne de pui

Dacă vrei să arăți bine, să dai jos nesuferitele kilograme în exces și să-ți modelezi corpul frumos, trebuie, după cum bine știi, să fii foarte atentă la ceea ce mănânci. Cu alte cuvinte, să ții socoteala caloriilor, să urmărești cu atenție concentrația de proteine, carbohidrați și grăsimi din alimentele aflate în farfuria ta.
Site-ul sovkusom.ru vă propune, în acest sens, rețeta unui delicios tort din carne de pui, care va deveni, pe loc, preferatul dumneavoastră! Acest fel de mâncare poate fi consumat fără probleme chiar și după lăsatul serii. Ba, mai mult, tortul din albușuri cu carne de pui va poate ajuta să vă restabiliți silueta după niște sărbători îmbelșugate! Dar…să lăsăm vorba și să ne apucăm de treabă! Așadar..

Ingredientele

10 albușuri de ou
două gălbenușuri
un file de pui
200 g de brânză de vaci
verdeață după gust
frunze de salată după gust
un sfert de pahar de kefir
sare și piper după gust

Modul de preparare

Albușurile se amestecă cu gălbenușurile. Din amestecul obținut, prăjiți trei clătite, cu ajutorul unei tigăi de teflon. Fierbeți pieptul de pui, adăugând sare și piper. Tăiați-l în cubulețe. Amestecați brânza de vaci cu verdeața și kefirul. Puneți într-o formă una dintre clătite, apoi un strat de brânză de vaci, apoi un start de carne de pui, apoi frunze de salată. Repetați. Deasupra puneți ultima clătită. Așezați vasul în frigider, pentru două ore, ca să se pătrundă bine. După care…puteți consuma cu poftă tortul pregătit. Vă veți și sătura, și nici nu veți atenta la siluetă.

Povestiți-le și prietenelor dumneavoastra despre această rețetă!

 

Uscatoare rufe