Ea și El

Sexul, știința și politica

E adevărat că politicienii mint ? Așa se spune, dar nimeni n-a putut s-o dovedească în mod științific. Am să încerc s-o fac eu. Cu două precizări :
– când spun « politician » mă refer exclusiv la bărbați
– e vorba de minciuni prin omisiune
Îmi bazez demonstrația pe un studiu al cercetătorilor de la Ohio State University care atestă că un bărbat se gândește la sex la fiecare 28 de minute. Deci, un om politic care face un discurs de mai mult de o imagejumătate de oră, se gândește cel putin o dată la sex, fără să ne spună nimic despre asta. Așadar, când ne vorbește de Europa, bunăstare sau interes colectiv, el gândește de fapt « Ce bună e blonda din primul rând », sau « O s-o fac din nou pe Tanța la noapte ».
Să ne amintim și de discursurile lui Ceaușescu, care, probabil, între « Dragi tovarăși și pretini » și « Să facem totul pentru îndeplinirea planului cincinal », gândea de fapt « Lenuțo, pregătește biciul și uniforma SM din latex, căci mă simt în formă ! ». Și asta, fără știrea partidului și a clasei muncitoare !
Campionul în materie era Fidel Castro, celebru prin lungimea…discursurilor lui (la ce vă gândeați, femei de 1O ?). Și-a bătut propriul record în 1998, cu un discurs de 7 ore și 15 minute, fără nici o pauză. Deci, în mod statistic, în timpul ăsta s-a gândit la sex de vreo 15 ori. Publicul credea că vorbește de revolutia culturala, în timp ce el se gândea la cea sexuală.
Dar știința și statistica sexului sunt utile și în afara spațiului politic. Să vă spun, de pildă, cum a reacționat colegul nostru Robert, care dacă n-imageați uitat e un obsedat sexual de mâna întâia (întâi mâna… dacă n-are o femeie la îndemână), când a fost întrebat de ce nu rămîne seara târziu la birou, ca ceilalți. În loc să raspundă, logic, că doar ipocriții carieriști stau seara la birou dupa program, ca să-i remarce șeful și să-i promoveze cu prioritate, el a invocat cifre si procentaje :
« Iată ce aflăm din statistici, printre altele, ne spuse el :
– 55 % din bărbați practică sodomia cu partenerele lor
– 86% din femei n-au făcut sex la birou
– 78% din femei preferă să facă sex dimineațaimage
– 92% din femei visează să facă sex în mijlocul naturii
Rezultă, statistic, că am mai multe șanse să sodomizez o femeie într-o pădure în zori de zi, decât seara la birou. Deci ce rost are să rămîn târziu după program ? ».
Mă opresc aici, căci mă apropii de limita autorizată (2500 caractere si 3 minute de citit). Dar subiectul e instructiv, și poate recidivez,…asta  dacă nu mă cenzurează Marina!

 

Din Franța: Radu Dem

 

Surse foto: morethanyourbag.com
Berlusconi – www.lefigaro.fr, articol de Dimitri Casali
Vot – foto de si cu Frédérique Bel in www.leprogres.fr
Clinton&monica – credit foto ryot.org

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.