Femei de 10

Citește asta, când te simți pierdută și singură!

 

E firesc să te simți, uneori, pierdută. Să simți că nu mai știi cine ești, cu adevărat. Să nu mai fii sigură pe ceea ce simți. Să fii nefericită alături de omul care-ti stă alături. Să încerci să înțelegi ce-ți dorești, de fapt. Și așa mai departe, lista poate continua…

Totul este cât se poate de normal. Trebuie să-ți accepți aceste stări până când, la urma-urmei, îți vei găsi tu însăți Calea. Trebuie să-ți conștientizezi sentimentele. Acest lucru este extraordinar de important, căci odată cu asta vor veni și marile revelații ale vieții.
De multe ori ne căznim să ne ascundem îndărătul unei măști, pentru că societatea dictează, mai tot timpul, cum trebuie să fim, cum trebuie să ne purtăm, ce valori trebuie să avem si ce convingeri. Ne străduim să le fim pe plac celor din jur, deși, de fapt, singurul lucru care contează este să ne gândim în primul rând la noi.
Atunci când îmbraci o mască și încerci să pari altceva decât ești, ajungi să înebunești. Începi să te întrebi ce naiba mai valorezi tu, cea adevărată. Ajunge să pari ceea ce nu ești de fapt! Nu faci decât să te minți pe tine însăți. Iar mințindu-te pe tine, nu faci decât să-i minți pe cei din jurul tău.
Noi suntem, fiecare, ființe unice, fiecare în felul său. Încearcă să-ți rămâi fidelă. Acceptă-te așa cum ești. Fii adevarată, și fii sigură că oamenii care trebuie îți vor veni alături.

A ști cine ești cu adevărat, reprezintă una din condițiile esențiale ale unei vieți fericite. Este punctul de plecare în înțelegerea misiunii tale pe pământ.
Nu-i permite trecutului tău să-ți stabilească ce anume vei face în viitor! Încetează să mai dai vina pe cele întâmplate! Acceptă-le și învață din ele. Încetează să mai trăiești în trecut, pentru că el îți va sabota viitorul.
Ține minte : nu are importanță ce provocări iți face viața : vei reuși, cu siguranță, să le faci față! Fii fericită că primești toate aceste provocări : ele te vor face mai puternică și mai înțeleaptă.
Nimeni altcineva din afară nu va reuși să te facă să-ți fie mai bine. Numai tu te poți ajuta, cu adevărat, pentru că numai tu te cunoști cel mai bine și știi exact ce anume îți trebuie. Știi ce anume te face cu adevărat fericită.
Încearcă tot ce se poate încerca, pe această lume și , în final, vei găsi ceea ce îți trebuie, cu adevărat. Vei descoperi sensul vieții.
Căci viața nu înseamnă numai să trăiești. Pentru unii, ea înseamnă să-i facă pe alții să zâmbească, pentru alții – să producă bunuri și servicii, sa ușureze viața celor din jur, să salveze animale fără stăpân, etc. Da, viața este și mai fericită, dacă faci ceva nu numai pentru tine, ci și pentru cei din jur!
Nu te grabi, pentru a înțelege ce anume vrei să faci, în această viață. Bucură-te de prezent, de ceea ce ai! Și, mai ales, nu-ți pierde speranța!

Sursa : soulpost.ru

surse foto: healthandsoul.ru, bryansktoday.ru

Femei de 10 pe Facebook