banner marshal garden
Bombănelile Marinei Editoriale

Cine are voie să se bucure de Simona Halep?

 

Cu siguranță, prezența Simonei pe Stadionul Național nu a fost una bine gândită. Pot pune rămășag că, la capătul firului s-au aflat, mai mult ca sigur, niște pesediști bulumaci și abramburiți, căci, ați văzut si voi, tot ce merge rău în țara asta, e datorită lor! Chiar și atunci când sunt în opoziție. Până și arșița asta, care a pus stăpânire pe noi și ne sufocă de câteva zile, tot mâna lor e. Ca și viiturile, de altfel. Ca și cutremurele, inundațiile, eclipsele de soare și erupțiile vulcanice. Pardon! Noi de astea nu avem , că nu avem vulcani. Decât unii noroioși, că la noi cam totul e pe bază de noroi…
Dar să revenim la Stadionul Național. Și în primul rând, la curățarea terenului de pesediști. La intrare, forțele de ordine ar fi trebuit să scaneze fiecare cetățean. Dacă vreunul era recunoscut ca fiind văzut sâmbătă, în Piața Victoriei, gata! Marș, nu are voie la Simona! Nu aveau voie să o întâmpine pe Simona și să se bucure sincer de izbânda ei, decât cei care sunt împotriva pesedeului! Cei care țin cu țara asta, cei care știu să huiduie, la nevoie, și să transforme orice respirație într-una obligatoriu politică!
Prin urmare, să recapitulăm : pesediștii au fost la miting ( așa, aduși cu mitraliera la tâmplă și cu promisiunea de a primi ulterior vile cu piscine), iar antipesediștii și-au câștigat dreptul de a se bucura de Simona și de victoria ei, uitând că și mulți dintre ei au huiduit-o copios, în atâtea rânduri, când fătuca asta minunată și-a permis să nu fie perfectă.
Apoi ..ce căuta acolo primarul general al Capitalei?!? Pe Simona nu trebuia s-o întâmpine nicio oficialitate! Pentru că la noi cam toate oficialitățile sunt pesediste, deci…aveau , se înțelege, interdicție la Simona! De ce să-i confiște victoria? Victoria Simonei da, este victoria României, dar nu a tuturor românilor! Doar a celor care nu au fost în piață! Restul trebuie să se lingă pe bot de Simona!…..( la naiba! Dacă mă gândesc bine, de ce trebuia Simona să lupte pentru o țară condusă de pesede?) Iar dacă tot a venit pe stadion, primarul general trebuia să știe că pe stadion nu se aruncă flori, ci huiduieli. Asta e regula stadioanelor. Combinată cu regula românilor, iese ceva letal. Urât și puturos.
Sa recapitulăm: pe Simona nu trebuia s-o atingă cu privirea niciunul dintre cei care gândesc spre stânga! Niciunul dintre cei care simpatizează cu pesedeul sau, Doamne ferește, au cutezat să-l voteze, la ultimele alegeri! Doar ceilalți au “liber la Simona” și au dreptul să se bucure de roadele muncii sale, politizând un eveniment care era atât de frumos și înălțător! Cum și-a permis Primarul General al Capitalei să-i fie gazdă Simonei? Ce dacă prima ei întâlnire cu românii se întâmpla în București, Capitala României, țară pentru care Simona a luptat ca o fiară, la Roland Garros?!? Niciun oficial nu avea voie să fie prezent, Simona trebuia întâmpinată doar de personalul Stadionului Național, de portar, femeile de serviciu și tanti de la bufet, iar asta numai după ce aceștia au dat cu subsemnatul că nu au fost la mitingul din piață, că-l urăsc pe Dragnea și că pe Firea ar pune-o să facă 300 de ture de stadion, în mâini.
Ce dacă, în marile capitale ale lumii, victorioșii din sport sunt primiți și onorați de primarii înșiși, în cadrul unor ceremonii grandioase? La noi nu e voie, Primarul General are o culoare, deci are voie doar la evenimentele culorii sale! La noi totul e politic, totul pute, totul nu mai respira demult normalitate, ci ură și dezbinare.
….Cheia Orașului, asezonată cu huiduielile de rigoare ( pe care evenimentul, care era numai al ei, al Simonei, nu le merita! ) , va rămane , probabil, una din amintirile sportivei noastre dragi , cât o mai sta și ea pe aici, până să n-o ajungă lehamitea și să dea cu racheta pentru vreun alt drapel național .
Noi însă rămânem aici, că n-avem încotro, și nici nu dăm semne de vindecare…
Am crezut, o clipă, că victoria Simonei va reuși să-i unească pe români. Ași! Și-a vârât și aici coada dihonia dezbinării!

Femei de 10 pe Facebook