banner marshal garden
Ea și El

Cercetătorii au decis: căsătoriile între femei scunde și bărbați foarte înalți sunt cele mai fericite!

 

Potrivit unui studiu publicat in anul 2015, cuplurile în cadrul cărora bărbatul este mult mai înalt decât femeia, se caracterizează prin cele mai fericite relații.

În timpul cercetării au fost analizate datele corespunzătoare la 7850 de femei care au avut relații îndelungate, și pe baza acestor date s-a concluzionat că înclinația femeilor spre bărbați mult mai înalți decât ele decurge din însăși evoluția speciei. În subconștientul femeii tronează ideea că bărbații înalți sunt mult mai puternici si mai rezistenți și că ei vor fi capabili să le ofere urmași sănătoși și puternici.
Cu toate acestea, influența înălțimii asupra fericirii conjugale dispare, în timp, coordonatorul studiului susținând c sentimentul de fericire într-un cuplu în care există diferențe mari de înălțime, se nivelează cam în 18 ani. Este însă suficient, pentru a crește un copil până la vârsta la care acesta poate fi independent.
Specialiștii au evidențiat o serie de motive care explică de ce, în perspectivă, o statură înaltă a bărbatului ar putea să influențeze negativ fericirea femeii. Pe lângă faptul că femeile se vor obișnui, la un moment dat, cu această diferență de înăltime, ele pot să nu se mai simtă atât de bine, odată ce bărbatul pe care l-au ales nu se mai remarcă prin calitațile fizice care au plăcut, la un moment dat. O înălțime mare nu poate compensa un comportament deficitar. Un astfel de comportament în cuplu chiar si al unui bărbat mult mai înalt decât partenera lui, poate distruge relația.
Dacă bărbatul își diminueaza atenția față de parteneră, dacă începe să fie preocupat de alte femei, dacă nu se mai implică în creșterea copiilor, înălțimea lui impresionantă nu va putea compensa efectele comportamentului său.

Sursa : soulpost.ru

Femei de 10 pe Facebook