banner marshal garden
Nutriție

Cele 6 secrete ale siluetei de invidiate pe care o au asiaticele

Trebuie să recunoaștem că Asia este fermecătoare, că este doldora de mistere și ca până și alimentatia asiaticilor se desfășoară potrivit unor anumite ritualuri. Iar nouă nu ne ramâne decât să le privim cu jind pe frumoasele asiatice, cu siluetele lor de invidiat. Caci cu toții știm ca alimentația rațională se află într-o legătură directă și cu greutatea noastră și cu starea de sănătate.

Iată cateva reguli împrumutate de la femeile asiatice, care ne vor ajuta și pe noi să arătăm cât mai bine :

Trebuie să observăm că asiaticii obișnuiesc să acorde o mare importanță felului în care este servită masa. În restaurantele din Răsărit, totul îți ia ochii : farfurioarele superbe, vasele de supă cu capac, platourile din bambus, ulcioarele din lut pentru sosuri. Toate aceste elemente îți crează o anume stare și îți stimulează pofta de mâncare.

Locuitorii din Rasărit s-au obișnuit să-și împartă rația zilnică în șapte porții nu prea mari. Acestea conțin fructe, legume, cereale și obligatoriu două feluri de mancare pe bază de soia. Nu mai puțin de 3 ori pe săptămână, asiaticii consumă pește, care se știe, este bogat în Omega 3. La capitolul bauturi, la loc de cinste este ceaiul verde. În ceea ce privește lactatele și produsele din carne, asiaticii le consumă în cantitați extrem de mici, dar nu le exclud total.

3. În pregatirea mesei, toată lumea respectă cu strictețe binecunoscuta regulă a celor trei culori :
Roșul : ardeiul gras, roșiile
Verdele : zucchini, verdeața, avocado, castraveții
Galbenul : dovleacul, porumbul, ouăle
Negrul : pâinea neagră, măslinele
Albul : orezul, ceapa, pastele, cartoful, lactatele

4. Felurile de mâncare trebuie întotdeauna ornate cu verdeată. Și nu numai din rațiuni estetice, dar verdeața este și foarte sănătoasă, și săracă în calorii. Iar rudele și musafirii voștri vor fi încântați să găsească pe masă mâncăruri nu numai gustoase, ci și foarte aspectuoase!

5. Este absolut obligatoriu să aveți un mod de viață activ, să mergeți cât mai mult pe jos și să stați cât mai mult în aer liber!

6. Și să nu uităm de regula de bază, pe care o respectă cu sfințenie toți locuitorii din Răsăritul planetei : de la masă nu trebuie să te ridici niciodată sătul! Trebuie să ai întotdeauna senzația că ai mai fi mâncat ceva!

Femeile asiatice cunosc din moși strămoși felul în care trebuie să aibă grija de frumusețea lor. Asiaticele zilelor noastre cunosc foarte bine beneficiile alimentației sănătoase și ale celei disociate și cunosc foarte bine proprietațile tuturor alimentelor.
Respectând regulile de mai sus, veți avea un organism sănătos și veti fi, pe deasupra și suple!

Sursa : garmoniazhizni.com

Femei de 10 pe Facebook