Ea și El Pe canapea

Cel mai bun bărbat din viața unei femei este următorul?

Dacă cel de dinainte nu a bifat cu brio rolul de cuceritor la foc continuu. Precum un cozonac pe care il lași la dospit și il scoți afară înainte de a se umfla. Cam așa se întâmpla și cu unii. Se dezumflă înainte de termen. Iubirea este o prăjitură. Asezonată cu arome proprii.
Cel mai bun bărbat din viața unei femei ar trebui să fie abonat la astfel de prăjituri. Un bărbat care se mulțumește numai cu felul întâi nu va gusta niciodată din desert. Atunci iubirea devine un deșert. Un deșert fără oaze de liniște și fără posiblitatea de a potoli setea inimii celuilalt. Mulți se pierd de-a lungul călătoriei. Unii obosesc și transpiră mai rău ca atunci când aleargă. Tot de iubire. Pentru alții e îndeajuns iluzia fetei Morgana.
Cel mai bun bărbat din viața unei femei este bărbatul potrivit. Potrivit cu grijă in minte și in inimă. Asemenea ultimei piese de puzzle căutate prin inconștient. Iar dacă bucățica nu se potrivește, vom cauta altele. Neînjumătățite. Vom căuta întregul. Si îl vom integra. In ființa. Precum un cântec al sufletului ce plânge după ultimul refren pierdut printre stofe.
Cel mai bun bărbat din viața unei femei e următorul. Sau poate că nu. Atunci când primul s-a jucat cu mintea ei iar ultimul nu i-a atins inima. Căci inima unei femei se cade a fi atinsă cu precizia chirurgicală a celui care țintește cu vârful vorbelor, trăiri, emoții… sentimente. Ca mai apoi să le transforme in fapte.
Cel mai bun bărbat din viața unei femei poate fi următorul. Atunci când cel de-acum nu face parte din catrenul vostru. Atunci când muzica inimii își pierde ritmul iar ochii se întorc după altcineva.
Căci cel mai bun bărbat e cel care te iubește. Nu doar in zilele cu soț sau cu mult soare. Ci și in iernile in care zilele impare își cauta frenetic, perechea.
Ce bărbat se poartă anul acesta? Se poartă bărbatul de anul trecut! E criză! :))
Insă cel mai bine ar fi să se poarte bărbatul potrivit. Potrivit ție.

‼️ Ultimele două zile în care poți beneficia de Pachetul “Pansament pentru minte și inimă” ce conține toate cărțile mele cu ✅ Autograf ✅ Transport Gratuit ✅ Preț redus. Pachetul se poate comanda de aici:https://booksandpassion.ro/…/pansament-pentru-minte-si-ini…/

Publicitate