Ea și El

8 motive pentru care o vacanță este bună pentru o relație

O vacanță poate face minuni pentru relația de cuplu

Toată lumea are nevoie de puțin timp de relaxare. O vacanță are beneficii extraordinare: ne ajută să ne deconectăm și să intrăm într-o experiență mult mai relaxantă și mai plăcută simțurilor decât agitația zilnică de zi cu zi.
Nu ești 100% convinsă? Uite beneficiile pe care le poți obține în timpul vacanței cu persoana iubită.

1. Sexul va fi mai bun
O relație are nevoie de atenție și îngrijire permanentă. Călătorind în cuplu, încurajează intimitatea, relaxarea și experiemntarea de lucruri noi împreună. Una din componentele principale o reprezintă activitatea sexuală. În vacanță puteți profita de intimitate și astfel vă puteți bucura de toată dragostea partenerului/partenerei.

2. Relaxare
Când sunteți împreună, aveți timp să vorbiți cu adevărat, nu doar să vă raportați la problemele de muncă și familie. Te reconectezi cu energia care te-a atras de partener/ă și vei simți că te îndrăgostești din nou.

3. Distracție
Adesea, ca adulți suntem atât de legați de responsabilitățile noastre încât uităm să ne rezervăm timp pentru a ne bucura de viață. Călătoriile și vacanțele vă oferă libertatea de a vă juca, de a râde și de a vă conecta.

4. O mai bună rezolvare a problemelor
Călătoria vă încurajează la relaxare. O minte relaxată este capabilă de o rezolvare mai bună a problemelor, o mai mare conștientizare și o gândire mai deschisă – toate acestea duc către o viață mai bună și o relație mai sănătoasă.

5. Distanța face inima să o ia razna
Călătoriile vă permit să uitați de griji, de stresul de acasă, dar în acelaș timp vă amintește de cei dragi care vă așteaptă – și asftel vă dați seama cât de mult vă lipsește casa, familia, colegii de la locul de muncă, etc.

6. Minte deschisă = Inimă deschisă
Călătoria vă deschide orizontul către învățare și compasiune. Vizitând țări străine,practicând o limbă străină și vizitând noi peisaje vă va hrăni sufletul. Nu mai stați pe gânduri și începeți să vă planificați vacanța.

7. Părinții au și ei nevoie de o pauză
Să călătorești fără copii, nu este doar ok, este chiar indicat. Ca părinți, fiind înconjurați de copii și de muncă, nu vă mai dedicați timp vieții de cuplu.
Nu este ușor să pleci fără copii, dar dacă vă puteți lua câteva zile libere pentru a vă reîncărca energia, relația va fi mai puternică.

8. Timp pentru mine!
Este ok de asemenea să călătorești și singur/ă. Îți poți reîncărca bateriile atunci când îți faci timp și pentru tine. Mulți oameni consideră că în timp, și-au uitat propria identitate și puterea. Călătorind singur/ă îți va oferi posibilitatea de a învăța și de a-ți deschide aripile spre noi aventuri.

Sursa : yourtango.com

surse foto: passion.ru, t-v.by, startwish