Modă

Ce învățăm din moda italiană?

Multe femei se întreabă cum reușesc italiencele să arate întotdeauna precum adevărate doamne. Ei, am avut noroc și am aflat câteva secrete, pe care vi le împărtășim, bineînțeles și vouă!

Alcătuiește-ți ținuta în jurul unei piese
Italiencele chiar știu cum să fie în pas cu moda, fără a fi extravagante. Ele reușesc acest lucru alcătuindu-și ținuta pornind de la o piesă centrală. Aceasta poate fi un top cu volane sau o pereche de pantaloni colorați, care se asortează perfect cu culoarea ochilor, captând privirea.

De asemenea poate fi o pereche de cercei supradimensionați, pantofi sau poșeta. Regula este însă să ai un element de rezistență, în timp ce restul elementelor să rămână neutre.

Nu ezita să investești în haine de calitate 
Uită de hainele ieftine care durează doar un sezon. Mai bine investește în ținute clasice și esențiale garderobei tale, de calitate, care te pot ține toată viața. De asemenea, alege culori neutre. Pantaloni sau rochii negre, cămăși albe. Dacă ai astfel de haine, nu vei arăta niciodată prost îmbrăcată. Poți face diverse combinații care se potrivesc perfect și vei arăta ca o doamnă stilată, fără eforturi mari.

Nu păstra lucrurile bune pentru ocazii speciale 
Toți facem la fel – avem tendința să cumpărăm ceva drăguț și special, pentru ca mai apoi să o păstrăm pentru ocazii speciale, care s-ar putea să nu vină niciodată. Nu faceți asta! Fiecare zi este specială și trebuie să vă bucurați de viață, începând cu o ținută perfectă. Arată tot ce ai mai bun, în fiecare zi!

Lenjeria intimă de calitate este esențială
Poți încerca să arăți impecabil, dar nu vei reuși niciodată acest lucru dacă pe sub hainele scumpe porți o lenjerie intimă ieftină. Dacă vreți sfatul italiencelor, atunci investiți în lenjerie intimă de calitate. Vă va face să vă simțiți mai sexy și mai încrezătoare. De asemenea, lenjeria intimă va fi secretul vostru, pe care nimeni nu îl știe și pe care bărbații îl consideră atractiv.

Strălucirea este totul 
Și nu în ultimul rând, luați aminte că italiencelor nu le este teamă de puțin sclipici, paiete sau strasuri. De fapt, aceste elemente pot crea un look șic. Aveți grijă însă, să nu exagerați!

Sursa: thefashiontag.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.