Modă

Mai întâi ia, apoi celebritatea!

 

A-ti “ intregi” tinuta,  înseamna a-i  pune punctul pe „i”! 

Și pentru că da, vreau să iau în brațe cuvântul original, autentic, vă povestesc o întâmplare de acum câteva zile. Mă tot bătea la cap un amic din copilărie să ne vedem, să mai povestim și noi “ca băieții”. Vă spun sincer că n-aveam niciun chef, mai ales că aveam senzația că nu prea avem numitor comun. Simțeam că își dorește reluarea prieteniei cu mine pentru că sunt “cunoscut” și deh! fusesem în aceeași clasă. Tocmai pusesem mâna pe o IE foarte faină ( da, și eu târguiesc online, pe  https://www.ienationala.ro/ro/  ) . Știam sigur că, asortată cu blugii mei negri, mă va face să mă simt foarte cool, senzație ce voia să atragă și câțiva ochi cu fard pe pleoape ațintiți asupra mea ! 😁 Măcar cu asta să mă aleg de la întâlnirea plictisitoare cu respectivul : mă mai “vede” și pe mine lumea!

În IA asta cu motiv floral, tradițional, computerizată cu motive populare de culorile verde și bej, fără guler, mă simt mega cool. Și așa, “frumos ambalat”,  am plecat la Mall. Cu aerul “vedetei” ce pășește în uriașul spațiu comercial, aveam senzația că în acest fel, voi atrage toate privirile. Și chiar așa era. Oamenii se uitau la mine admirativ, iar în momentul în care o doamnă drăguță m-a oprit și am crezut că voi face prima mea fotografie cu un fan, care mă cunoaște din emisiunile prin care m-am aflat ca magician, simpatica exclamă: “Vai ce IE frumoasă ai, domnule! E bine că voi, tineretul, vă întoarceți la tradiție! Să nu eviți niciodată portul autentic românesc.” 

….Nu vă mai spun că prietenul respectiv, mă chemase, de fapt, ca să mă invite la nuntă, prin septembrie ( auzise el că dispare până atunci coronavirusul!) . 

Cert e că IA există, prietenii există și ei, doamne drăguțe de asemenea, însă celebritatea mea, ioc! Dar și când o apărea!…

Campanie susținută de IE NATIONALĂ : Magazin online de ținute tradiționale

Etichete