Frumusețea femeii Diamond Modă

Mereu strălucitoare- Femeia Diamond!

express.co.uk

Sunt convinsă că primăvara asta a adus energie nouă și bună in obiceiurile noastre zilnice… Ca fiecare primăvară de altfel, in care ne propunem să facem curățenie in case, in curți și in gânduri…

Eu vă propun cu ambiție, un demers de curățenie in suflete și, dacă este nevoie, in viețile noastre.

Adesgo este un loc vechi de 90 de ani, unde se produc ciorapi și lenjerie fără cusături, pentru femeile din Romania.

Imi place să spun de Adesgo că are maturitatea unui domn de 90 de ani, dar capacitatea de adaptare a unui copil si, ca ambasador al brand-ului pentru Romania, Diamond by Adesgo, am hotărat ca femeile care poartă produsele noastre nu pot fi altfel decat Femei-Diamond.

O Femeie-Diamond se imparte intre carieră și familie, intre pasiuni și obligații și, când credeai că nu mai are timp de nimic, afli că a mai realizat incă ceva, pare, cumva, inepuizabilă și, de aceea are nevoie de confort toată ziua. Ii trebuie materiale care lasă pielea să respire, ciorapi modelatori care o ajută să ramană activă intreaga zi fără nici un disconfort, ii trebuie incredere in ea ca să stralucească și la acest semntiment contribuie fiecare gest, oricât de marunt ar părea.

O Femeie- Diamond nu se imbracă doar pentru ea, se imbracă si pentru El si pentru…ELE.

De cele mai multe ori, ea știe că poate cuceri lumea, cu puterea ei de convingere, cu energia pe care o investește in fiecare demers, cu rabdarea și cu tenacitatea pe care le gasește in sine de câte ori și oricând are nevoie.

Sursa foto: express.co.uk

Rubrică susținută de: 

 

 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate