Băbești Frumusețe

Babele luptă împotriva ridurilor!

Cred că știe toată lumea că, în lupta pentru “întinderea” feței și a bărbiei duble, toate saloanele de frumusețe folosesc, drept armă, gelatina. Și asta grație efectului său de”întindere”. Aceeași gelatină este folosită și în compoziția șamponelor ( ca adaos pe bază de proteine), dar și în soluțiile pentru întărirea unghiilor și, firește, în măștile cosmetice. Un lucru este cert : gelatina are un efect benefic asupra pielii. Ea îndepărtează ridurile mici, înmoaie pielea, o curăță de pete și îmbunătățește circulația sângelui.

Pentru că rubrica de față se numește “Băbești”, iată două măști pentru față, folosite de babe, firește, atunci când erau și ele tinerele și frumoase, așa ca dumneavoastră!

  1. Cremă împotriva ridurilor, pe bază de gelatinăimage

Amestecați o lingură de gelatină cu o jumătate de pahar cu apă, cu 3 linguri de miere, cu jumătate de pahar de glicerină și cu un gram ( un vârf de cuțit) de acid salicilic. ( aspirină). Vasul cu pricina puneți-l în apă fierbinte și amestecați până când obțineți o pastă omogenă. Scoateți vasul din apa fierbinte, continuând să amestecați, până veți obține consistența unui jeleu. In fiecare seară, cu două ore înainte de culcare, puneți-vă pe față această cremă și stați așa timp de 20 de minute. Ștergeți apoi cu șervețelul ceea ce nu a intrat în piele. În principiu, cantitatea de cremă obținută vă va ajunge timp de o lună. În tot acest timp, păstrați crema pe raftul de sus al frigiderului. În fiecare seară luați din borcan cantitatea necesară și încălziți-o ușor înainte

imageBabele mai emancipate, pe vremea cărora apăruseră deja, în comerț, bananele, vă recomandă :

2. Masca de întinerire, pe bază de gelatină și banane

Amestecați două linguri de apă clocotită cu o linguriță de gelatină, lăsați totul până se umflă. Apoi dizolvati în gelatină două lingurițe de piure de banane, amestecați și ungeți-vă cu această pastă fața bine curățată. Masca se ține cca 20 de minute, după care spălați fața cu apă călduță.

P. S. Da, puteți face și poze “înainte” și “după”! În scurtă vreme veți obșerva diferența!

Sursa : misstits.ru