Copii și tineri

Bonele copiilor cuplului Angelina Jolie- Brad Pitt dezvăluie adevărul despre ceea ce se întâmpla în familia celor două vedete

Recent, o veste a zguduit lumea : cuplul Angelina-Brad este pe cale de a se destrăma. Au fost depuse actele de divorț, presa internațională s-a năpustit asupra acestui subiect gras, care a ținut pagina întâi a tuturor ziarelor din lume.

Cuplul a avut o viață de 12 ani, cei doi aducând pe lume trei copii. Lor li se adaugă încă trei, adoptați. După ce cei doi și-au anunțat intenția de a divorța, a început să circule știrea potrivit căreia Brad Pitt i-ar fi aplicat corecții fizice unuia dintre copii. Zvonurile au murit în fașă, întrucât nu s-a putut demonstra nicio urmă de violență pe trupul băiatului. img_2802
Iată însă că intră in scenă una din bonele cuplului, care povestește, în cadrul unui interviu, ce anume se întâmplă în familia Jolie-Pitt.
Pe ștatul de plată al familiei au figurat multă vreme câte 6 bone, una pentru fiecare din copiii cuplului. În ultima vreme însa, numărul bonelor se redusese la numai două , cărora li se adăuga fratele actriței, care primește de la sora sa celebră câte 10 procente din totalul onorariilor sale.
Potrivit informațiilor oferite de bona cu pricina, copiii cuplului nu au frecventat niciodată o școală obișnuită, ei au învățat la domiciliu.. Pentru aceasta, parinții au angajat în permanență diverși profesori.

Sursa: arka.life