Bombănelile Marinei Editoriale

Biberonul cu șampanie

 

Când un pui de om împlinește o lună, părinții sunt în culmea fericirii : îi notează satisfăcuți în carnețel numărul de kilograme, dar și alte performanțe de senzație : ia uite cum urmărește cu privirea chipul mamei! priviți, cum zâmbește în somn! uite cum i-a mai crescut perișorul! vai, ce bine că i s-a mai curățat pielea! etc.
Astăzi, site-ul nostru împlinește și el o lună. Și, ca niște părinți responsabili ce suntem, i-am studiat și noi cu atenție performanțele. Ne-am bucurat că a crescut în greutate, că urmărește cu privirea tot ce se întâmplă în viața femeilor mioritice , dar și că este , al rândul lui, urmărit cu privirea de din ce în ce mai mulți cititori , femei și bărbați deopotrivă. 6000 de like-uri pe pagina sa de Facebook! Experții zic că e de bine, iar eu desfac șampanii imaginare la fiecare trecere a unui astfel de “prag”: 3000, 4000, 5000 de like-uri.. Îmi doresc s-o duc tot așa, într-o beție continuă! Căci am în jur minuni de oameni, care scriu atât de frumos și care au intrat în jocul nostru și în sufletele voastre. Mă bucur că-i iubiți, că le așteptați nerăbdători postările, că le comentați zicerile, că-i întrebați de una și de alta, că aveți încredere în sfaturile lor , într-un cuvânt: că echipa noastră v-a câștigat încrederea! Sunteți minunate, dragele noastre doamne și domnișoare de 10 , voi, rațiunea însăși a nașterii acestui prunc!
Vă mărturisesc că până să-i spun “Femei de 10” , am trecut prin câteva sute de variante. Eram convinsă că cifra mea norocoasă e 5. Lucrul acesta îmi intrase în cap de când cu succesul fulminant de odinioară al “Ceaiului de la ora 5”. Dar…cum să-mi jignesc eu cititoarele, retrogradându-le la rangul de “femei de 5”?!? Dacă stau bine să mă gândesc, 10 nu sunt de fapt doi de 5? – am început să găsesc eu pretexte, spre a o vira de la 5 la 10! … Apoi… n-am fost eu, de fapt, elevă de 10?!?, apoi studentă de 10?!?,…mă rog, femeie de 10 n-am fost, se pare, căci dacă eram, probabil că mă pricopseam și eu, de la bun început, cu un bărbat de 10, nu cu doi de 5!…
Bref! Astăzi “Femeide10.ro” împlinește 30 de zile de când a deschis ochișorii în spațiul virtual. În calitate de mămică, mă apropiu de el cu emoție și dragoste, ținând în mână biberonul cu șampanie și mândrindu-mă de felul frumos și hotărât în care crește puiul nostru. Și le mulțumesc acum, iată, în mod public și oficial, tuturor celorlalți “părinți” ai săi, pentru grija și priceperea cu care se apleacă constant asupra lui și nu-mi doresc nimic altceva, decât să-l vedem cu toții, cât mai repede, alergând pe aleile nesfârșite ale virtualului, atât de repede, încât nimeni să nu-l mai prindă din urmă!

2 comentarii

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • multi ani, mamicai Marinei Almasan ca este o femeie de 10. sunteti minunata. cat am ras, la replica, ca femeie de 10 n-am fost, se pare, căci dacă eram, probabil că mă pricopseam și eu, de la bun început, cu un bărbat de 10, nu cu doi de 5!…

    • bravo pentru acest proiect. mult succes, toti cei care scriu articolele aici, nu pot sa nu le citesc, ca sunt foarte captivante si maia les ca sunt scurte si vreai sa le citesti pe toate si mai e ceva ca ne spuneti c-am in cat timp iti ia ca sa-l traversezi cu cohii si mintea.