Nutriție

Beți zilnic această licoare și talia voastră se va subția considerabil!  

 

Un celebru nutriționist rus recomadă o băutură capabilă să dizolve grăsimile. Este, se pare, mai eficientă decât o dietă severă! 

Este atât de simplu să decretăm că cea mai bună metoda de a slăbi este dieta. Cu toate acestea, nu toată lumea reușește acest lucru. Există destui oameni pentru care aceste privațiuni pe termen lung produc o stare extrem de proastă. Unor astfel de inși, nutriționistul Oksana Dmitrieva le recomandă cocktailurile care ard grăsimile.  Ele sunt ușor de pregatit acasă, iar rezultatele nu întârzie să apară. Principala  calitate a acestor bauturi este aceea că, în momentul în care le consumăm, nu mai trebuie să ne impunem restricții alimentare. Putem să mâncăm absolut orice din ceeq ce ne place, însă firește, în cantități rezonabile. Porțiile trebuie să fie cele firești sau chiar ușor micșorate. Potrivit nutriționistului, cea mai eficienta astfel de băutură,  care arde grăsimile, are la bază mierea și scorțișoara.  

  • Conținut : 200 ml apă fiartă și răcită. O linguriță de miere și o jumătate de linguriță de scorțișoară

Modul de preparare : se adaugă scorțișoara în apă și se amestecă bine, până la dizolvare. Apoi se adaugă mierea. Vasul cu lichidul respectiv se lasă într-un loc cald și aerisit, pentru ca apa să “extragă” din miere și din scorțișoară macimum de beneficii. 

 Pentru un rezultat eficient, beți câte jumătate de pahar din această licoare de doua ori pe zi. Preparați zilnic o astfel de băutură, pentru că, după 24 de ore,  efectele sale miraculoase dispar. Dacă la suorafața băuturii se formează o pojghiță, schimbați scorțișoara, înseamnă că nu este de calitate. Mai bine cumpărați batoane de scorțișoară  și mărunțiți-o în râșnița de cafea. 

Sursa: kubnews.ru 

Publicitate