Cu doar patru ingrediente, vei obține un desert rapid, care nu ne necesită coacere și pe care cu siguranță îl vei adora!
INGREDIENTE
• 350 de grame de ciocolată ( de bună calitate), tăiată în bucăți
• 250 de grame de covrigei sărați
• 300 de grame de caramel
• Opțional, sare de mare pentru strălucire
PREPARARE
• Întinde pe o tavă mare o hârtie pentru copt
• Topește 250 de grame de ciocolată la microunde la temperatură scăzută, și amestecă la fiecare 15 secunde până când se topește
• Răspândește în mod egal ciocolata în tavă. Adaugă imediat covrigii. Îi poți presa ușor să intre în ciocolata topită.
• Adaugă caramelul într-un vas, cu două linguri de apă și se topește în conformitate cu instrucțiunile de pe pachet. După topirea caramelului, se amestecă bine și se toarnă deasupra covrigilor.
• Se topește restul de ciocolată rămas și se adaugă peste caramel. Se presară cu sare de mare.
• Lasă preparatul la frigider până se răcește, iar apoi taie-l în bucăți egale.
Poftă bună!
Comentează