Ea și El Pe canapea

Bărbații sunt niște copii mai mari

De ce femeile tinere vor bărbați mai în vârstă? Pentru că au auzit că bărbații se maturizează după 40 de ani.

De ce femeile mai în vârstă vor bărbați mai tineri? Pentru ca experiența le-a demonstrat că nu este adevărat. :))

E periculos să arunci vorbe de genul acesta în jurul tău. Unii s-ar putea să le creadă. Tot experiența își spune cuvântul deși, adevărul este întotdeauna la mijloc. Este exact între cei doi. Intre bărbat și femeie.

Bărbații sunt mișto. Femeile care spun că toți bărbații sunt la fel nu sunt așa de mișto Cu siguranță nu ar mai alege. Sunt femei care înțeleg bărbatul și ce se ascunde în mintea lui. Cel puțin, asta cred ele. :)) Un bărbat care nu se gândește la sex nu e bărbat. Iar o femeie care nu se gândește la sex ce este? :)) La întrebarea asta răspundeți voi.

Și mai sunt femei ce consideră că bărbații nu se vor maturiza niciodată. Niciodată e un cuvânt dur. Aș merge mai mult pe varianta „se maturizează greu”. Incet, dar sigur!

Bărbații sunt mișto. Repet. Femeile ar trebui să înțeleagă asta. Sunt mișto chiar și atunci când merg cu tine la shopping și se plâng că vor să plece acasă. Lasă-l în raionul de electronice și s-ar putea să nu se mai întoarcă! :)) Sunt mișto chiar și atunci când se bucură că niște copii de ultima achiziție în materie de tehnologie. Dacă tu te bucuri de o poșetă, el de ce nu s-ar bucura de un telefon de ultimă oră? Dacă tu te bucuri de perechea de pantofi visată, el de ce nu s-ar bucura de ultimul joc de PlayStation pe care l-a cumpărat? Mai degrabă unul care stă în camera de alături și joaca FIFA decât unul care pleacă la bere și uită să se mai întoarcă.

A;a cum, din când în când, o partidă de pescuit nu strică. El speră la captura cea mare iar tu citești și te bronzezi. Sau stai acasă. Periculoși sunt cei care pescuiesc pe uscat. De ăștia trebuie să te ferești. Cu o singură momeală s-ar putea să prindă mai mult. Sau mai multe.

Sunt mișto și cei care se gândesc mereu la sex și te-ar trânti la pat, zi de zi. Bucură-te. E ceva normal. Pune-ți semne de întrebare atunci când nu se mai gândesc la asta.

Și cei care rad. Și care te fac să râzi. Mult și bine. Nu ți-ar trebui unul serios. Crede-mă. Te-ai plictisi rapid. Mai bine unul care se prostește decât unul care te prostește. :))

Sunt mișto și cei care pozează în bad boys. Mulți dintre ei sunt, în esență, niște băieți buni. A;a cum băieții răi ce pozează în sfinți sunt și ei de înțeles. Important e cum „îi crești”. E valabilă și reciproca.

Toți barbatii sunt mișto. Unii mai mult iar altii mai puțin. Însă cel mai mișto bărbat e bărbatul potrivit. Potrivit pentru tine.

Comandă prima mea carte, „Iubind-o pe Ea”!

Pune mâna pe ea!:) Comand-o acum! De unde? De aici:

Telefonic: 0751 492 686

Online: http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Uscatoare rufe