Ea și El

Atu-ul tău în dragoste, în funcție de zodie 

 

Deja nu mai miră pe nimeni : astrele ne influențează viața. Deci și relațiile amoroase, la pachet. Care sunt zodiile care vi se potrivesc-mănușă și cum vor evolua relațiile tale amoroase, află mai jos. 

Berbec

Berbecii se află sub protecția lui  Marte. În mitologie,  această planetă era considerată a fi una extrem de puternică. Berbecii  au fost mereu considerați ca fiind foarte pasionali, care se îndrăgostesc extrem de repede. Ei își exprimă deschis sentimentele, nu prea au timp să aștepte. Se entuziasmează repede, dar, atenție! Se vor și stinge destul de repede! Oamenii născuţi in această zodie sunt foarte pasionali şi iubesc riscurile.

Taurul

Reprezentanţii acestui semn zodiacal sunt extrem de senzuali. Le place amorul fizic. Aparent, relația cu un taur se dezvoltă foarte încet, dar el e foarte stăpân pe arta seducției. Taurii ştiu să se bucure de mâncare şi băutură,sunt amatori de seri romantice sub clar de lună. Întâlnirile “ornate” cu ciocolată presărată pe pat şi căpşuni așezate  pe pernă, le sunt proprii taurilor. Dacă vrei stabilitate şi încredere, ia-ți alături un Taur. Este cel mai loial şi, dacă iubește, poate răsturna şi munţii.

Gemeni

 Gemenii vor opta întotdeauna pt parteneri intelectuali şi pot petrece ore întregi vorbind despre orice. Țin foarte mult la propriile păreri, iar în relație nu se grăbesc. Îi poți cuceri dacă eşti o persoană deschisă spre nou şi eşti mereu la curent cu evenimentele din jur. În materie de iubire,  gândurile Gemenilor sunt cutreierate de fantezii senzuale, senzaţiile noi fiind extrem de importante pentru ei.

Rac

Racul excelează printr-un  simţ  tactil foarte dezvoltat. 

În plus, când Racul ia o decizie, nimic nu  o poate schimba. Prin urmare, dacă ai optat pt un Rac, vei fi urmărită până la capătul lumii de acesta. Plăcerea Racului este să exploreze lumea, alături de partener. Iubirea pentru Rac înseamnă afecţiune, el putând crea o legătură de nezdruncinat cu partenerul său de suflet. Va face orice pentru ca acesta să fie fericit. Dacă este însă înşelat, Racul nu va ierta niciodată și se va teme mereu de o nouă relaţie.

Leu

Strălucitor ca soarele este Leul, atunci când este fericit într-o relaţie! Dacă te vei afla  cu el într-un loc aglomerat, el nu va avea loc decât pentru tine. Leul radiază de iubire, in adevăratul sens al cuvântului. Îi plac relaţiile amoroase, luxul, călătoriile scumpe. Alături de el, vei putea petrece vacanţe de neuitat.

Fecioară

Deşi Fecioara  pare rece, nu este deloc aşa. Principala ei preocupare este cum să aibă mai bine grijă de persoana iubită. Fecioara este o perfecţionistă, şi, prin urmare, aşteaptă  doar ce este mai bun, inclusiv în cadrul unei relaţii. În relaţiile intime, Fecioara este ponderată, de aceea va trebui să te cam chinuiești, pentru a obține pasiunea de la ea.

Balanţă

Balanţele adoră flirtul. Le place să-i  facă pe oameni fericiţi. Sunt  firi foarte romantice și așteaptă să le arătați nu doar că le iubiți, ci și că le doriți. În sex, le place preludiul. Le mai place să flirteze, acesta nefiind decât un simplu joc, pentru ele. 

Scorpionul

In cazul acestui semn zodiacal,  intimitatea e foarte importantă. Găsindu-şi perechea potrivită, Scorpionul devine un iubit devotat, mereu vigilent.  Nu-l privi în ochi,  dacă nu eşti sigur de ce simţi pentru el, pentru că Scorpionului îi place să-şi transforme fanteziile în realitate.

Săgetătorul

Dacă ai optat pentru un Săgetător, poţi spune că te joci cu focul. Reprezentanţii acestui Semn sunt pasionali, deci  nu fi uimit că el nu se dedică în totalitate. Săgetătorul este amuzant şi plin de bunăvoință, dar se teme să îşi pună în pericol teritoriul. Din păcate, se plictiseşte foarte repede, agenda sa telefonică încă mai păstrează numerele de telefon ale fostelor.

Capricorn

Chiar dacă îi  placi foarte mult unui Capricorn,  el nu îţi va arăta asta, până nu va simți reciprocitatea. Capricornii iau dragostea foarte în serios și detestă jocurile şi divertismentul. Dacă vrei o relaţie serioasă, atunci optează pentru un  Capricorn. Doar să nu te aştepți la prea mult romantism din partea lor.

Vărsător

În materie de iubire, Vărsătorii sunt imprevizibili. Ei au nevoie nu doar de corpul partenerului, dar şi de mintea acestuia. În materie de sex, Vărsătorii au o imaginaţie foarte bogată şi se descurcă foarte bine.

Peşti

Peştii sunt cel mai senzual semn zodiacal. Ei îți pot citi gândurile, căci  dacă te-ai îndrăgostit de Peşti, atunci nevoile tale vor deveni nevoile lui. Peştilor le place să aibă grijă de oameni , așa că vei avea oricând o casă ideală unde să te întorci după o zi grea de muncă.

Sursa : cluber.com.ua 

Sursa foto: lifehack.org 

Uscatoare rufe