Ea și El

7 lucruri pe care doar bărbații îndrăgostiți le fac

Să înțelegi oamenii și relațiile lor este o adevărată provocare. Uneori, din exterior totul pare perfect, dar nu știi niciodată ce se ascunde în spatele ușilor închise.

Așadar, cum afli dacă partenerul tău este cu adevărat îndrăgostit de tine? Nu trebuie decât să citești cu atenție cele 7 semne care îți arată clar dacă este cu adevărat îndrăgostit de tine și dacă are planuri serioase.

  1. Petrece timp cu familia ta

depositphotos.comDacă este o relație serioasă, va dori să îți cunoască familia. Este un semn rău dacă evită în mod repetat să facă cunoștință cu părinții tăi. Evident, acest pas nu trebuie grăbit, dar dacă a trecut deja ceva timp de când sunteți împreună, este normal să facă acest pas. Interesul pentru familia ta este un semn clar că vrea să faci parte din viitorul lui.

  1. Are încredere în sfaturile tale legate de modă

Acest detaliu arată faptul că îi pasă de ceea ce crezi despre el. Vrea să arate bine și atractiv pentru tine. Atunci când nu este absolut deloc interesat de părerea ta despre el, înseamnă că nu îi pasă nici de relația voastră. Lasă-l pe el să îți ceară sfatul, nu te grăbi să îi alegi tu, din proprie inițiativă, hainele. Acest lucru este o mare ofensă pentru un bărbat.

  1. Îi place să facă lucruri banale cu tine

Atunci când relația este serioasă, el își dorește să petreacă cât mai mult timp cu tine și nu îl deranjează să facă lucruri banale cu tine. Este un semn rău dacă își face timp doar vineri seara și sâmbăta după-amiaza, pentru petreceri și întâlniri amuzante. Tu ai nevoie de cineva pe care te poți baza tot timpul.

  1. Trebăluiește prin casă

De ce ar face asta dacă nu ar fi cu adevărat îndrăgostit de tine? El își exprimă afecțiunea prin ceea ce face pentru a-ți ușura viața. Repară un robinet, fixează o masă sau te ajută la curățenie. Toate aceste lucruri mărunte arată că este o relație pe termen lung.

  1. Gătește pentru tine

russellkorets.comVrea să te impresioneze și să te facă să te simți specială. Desigur, este mai simplu să comandați sau să luați masa în oraș, dar atunci ar lipsi ingredientul secret din mâncare, numit Dragoste. Așadar, apreciază-i efortul, chiar dacă rezultatul nu este pe gustul tău. Data viitoare ați putea găti împreună pentru mai multă distracție.

  1. Plănuiește surprize pentru tine

Când te invită într-o călătorie spontană sau îți dă întâlnire sâmbătă seara, înseamnă că te iubește cu adevărat și vrea să îți și demonstreze lucrul acesta. Misiunea lui este să te facă fericită, iar dacă tu ești fericită, atunci și el este. Face toate eforturile pentru a crea amintiri de neuitat.

  1. Te ascultă

Una este să auzi pe cineva vorbind, alta este să asculți cu adevărat. Atunci cât are sentimente sincere pentru tine, te ascultă cu atenție. Vrea să știe toate detaliile și gândurile care îți trec prin minte. Îți acordă toată atenția lui, pentru că tu ești fata visurilor lui.

Nu uita însă, ca și tu, la rândul tău trebuie să îți exprimi iubirea. Cel mai important lucru într-o relație este comunicarea sinceră.

Sursa www.peacequarters.com
Foto: depositphotos.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate