Ea și El

Iată de ce nu le permit eu bărbaților să mă sune după 10 seara

M-am săturat de penibilele mesaje de genul “Ce mai faci?”, primite la două noaptea de la diferiți inși, care cândva îmi plăceau. Nu știu, sincer, nici cum să-i înțeleg. De aceea am pus la punct un sistem eficient de “sortare”, care să-i elimine din start pe cei pe care nu-i interesez decât pentru sex : le-am interzis, pur și simplu, să mă sune după 10 seara.

Timpul este cel mai important

1.Dacă un bărbat se gândește la tine numai noaptea târziu, când are probabil insomnii, nu e tocmai plăcut. Plăcut e să primești mesaje de la el toată ziua, demonstrându-ți astfel că se gândește mereu la tine!

2.Dacă nu am comunicat deloc toată ziua, noaptea nu am, pur și simplu chef să răspund!
Motivul nu este numai faptul că vreau să-l las să se perpelească puțin, dar să-i și dau de înțeles că nu fac parte dintre acele femei, pe care le poate ignora toată ziua, amintindu-și doar noaptea de existența lor. Eu merit mai mult.

3.Nu am nimic impotrivă să comunicăm și noaptea, dacă am făcut-o și pe parcursul zilei!
Nu mă înțelegeți greșit : nu-mi place să mă joc cu sufletul omului și să-l las pe respectivul să mă tot sune în zadar, toată ziua, mizând pe tenacitatea lui. Nu, vorbesc cu el, dar nu doar atunci când unicul semn de la el îl primesc noaptea.

4.Dacă sunt cu adevărat importantă pentru el, sigur va găsi timp pentru mine
Înțeleg perfect ca unii oameni sunt extrem de ocupați. Dar dacă un bărbat este cu adevărat interesat de mine și de o relație serioasă cu mine, va găsi timp pentru mine nu numai noaptea.

5.Această metodă ii elimină pe prostănaci
Dacă e vorba de un bărbat valoros, inteligent, cu siguranță ca această regulă impusă de mine, n-o să-l șocheze . Pur și simplu nu mă interesează barbații care “uită” de telefon toată ziua, și-și amintesc de el la miezul nopții. Un bărbat inteligent nu va putea decât să mă aprecieze și mai mult, pentru standardele mele ridicate.

6.Tăcerea poate fi mai eficientă decât o mie de cuvinte
Dacă totuși respectivul continuă să mă sms-ze noaptea, cel mai bun lucru este să-l ignor, pentru că nimic nu-l va lovi mai tare decât tăcerea.

7.Eu nu cer deloc prea mult
Nu-i cer să mute munții din loc și nici să-mi ofere o stea de pe cer. Nu vreau decât o relație cinstită: dacă nu-l interesez decât pentru sex, nu am nevoie de așa ceva! Dacă nu dorește o relatie serioasă, atunci nu mai are rost să pierd vremea!

Sursa : soulpost.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate