Frumusețe

Autofiller cu acid hialuronic, campionul intervenţiilor minim invazive

Acidul hialuronic este o proteină care există în mod natural în corpul uman şi care menţine apa în ţesuturi, asigurând hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. Acidul hialuronic menţine elasticitatea, supleţea şi tonicitatea pielii. Odata cu trecerea anilor scade producţia naturală de acid hialuronic, pielea se deshidratează, pierde din volum şi elasticitate (nivelul de colagen natural și elastină de la nivelul pielii tinde să se reducă ca urmare a pierderii puterii celulelor de a mai produce această componentă), ceea ce duce la apariţia ridurilor dar şi la pierderea în volum a obrajilor şi a buzelor. Folosit de foarte mulţi ani, acidul hialuronic este o soluţie foarte eficientă în lupta contra efectelor trecerii timpului asupra aspectului fizic şi de accentuare a frumuseţii feminine. Este un campion al intervenţiilor minim invazive, efectele adverse fiind foarte rare si superficiale iar rezultatul de durată.

Acidul hialuronic nu este utilizat doar în medicina estetică, ci este un remediu excelent și în oftalmologie sau reumatologie, avand rezultate vizibile imediat. Acesta este eficient inclusiv in tratamente complementare. În urma nenumaratelor încercari de a trata cearcanele de exemplu, dr. Grecu a ajuns la rezultate pozitive prin combinarea acidului hialuronic, antioxidanti, flavonoide, saponine, poliphenoli, peptide si oligoelemente cu tratamentul cu PRP (Terapia cu plasma imbogatita trombocitar). Aceste tratamente combinate ne ofera rezultatele mult dorite – disparitia ridurilor, depigmentarea peri-oculara si disparitia efectului de ochi obositi, ne explica dr. Ovidiu Grecu. Tratamentul este unul de actualitate iar în cabinetul său reuşeşte să creeze cu ajutorul noilor tehnlogii un pachet complet de rejuvenare faciala – autofiller si creme personalizate. Fiind realizate din propriul sânge, produsele sunt dedicate exclusiv pacientului în cauză.

Există multe motive pentru care fillerele pe bază de acid hialuronic pot fi soluţia perfectă pe care o căutaţi. Fie ca doriţi să înlăturaţi efectul trecerii timpului şi a rezultatului acestuia asupra fermităţii şi aspectului pielii, ori pentru că vreţi să vă puneţi în valoare aspectul feminin, fillerele cu acid hialuronic reprezintă o soluţie rapidă şi uşoară pentru a accentua frumuseţea feţei dumneavoastră.

Zonele pentru care tratamentul cu acid hialuronic este foarte eficient sunt ridurile de la nivelul decolteului, şanţurile nazolabiale sau de la colţul gurii, ridurile obrajilor, nasului, buzelor, a bărbiei şi perioculare, ameliorarea cearcănelor şi a depresiunilor de sub ochi, remodelarea volumului obrajilor, corectarea contururilor faciale (obraji şi bărbie), refacerea formei şi a volumului buzelor, dr. Grecu promovand efectul deosebit al acidului hialuronic în ridicarea colţurilor gurii, un demers minim invaziv, cu efect maxim de ştergere a tristeţii faciale.

Insa, pentru ca fiecare pacient este, asa cum spune Dr. Grecu, un caz particular, acesta va incurajeaza sa cereti mai multe informatii inainte sa luati o decizie si evident, sa mergeti la o consultatie. Eventual chiar la mai multi medici, pana il gasiti pe cel cu care simtiti ca rezonati. Pe Dr. Grecu il gasiti pe site, pe Facebook, pe email sau la telefon: 0731 33 03 62.